reklamlänk

Windsorknuten Ljudbok

3.6/5

Författare: S.J. Bennett

ljudbok

Introduktion

Windsorknuten är den första och en av de mest engagerande samt underhållande böcker i serien Drottningens detektivbyrå ljudbok. Författaren bakom den underbara serien Drottningens detektivbyrå ljudbok gratis är ingen annan än S. J. Bennett som med sin stil, smak och talang får lyssnarna att fördjupa sig i hans värld på en gång.

Boken Windsorknuten har översatts till svenska av en riktigt skicklig översättare, Birgitta Wernbro-Augustsson. Hon klarade att avspegla den originella, exceptionella stämningen som den originella versionen av Windsorknuten har. Såklart helheten kryddas till med en av de finaste rösten som finns i ljudbok världen. Irene Lindh är uppläsaren i Windsorknuten ljudbok.

Windsorknuten: Handling

Windsorknuten är en otroligt finurlig deckare i serien Drottningens detektivbyrå där S. J. Bennett tar sina lyssnarna på en fantastiska resa genom liv av Drottning Elizabeth. Drottningen är nämligen en hemlig privatdetektiv och förbereder sig till sina 90 årsdag.

Allt verkade perfekt inför festen innan ett fruktansvärt meddelande kom. Det hittas en död gäst i ett av sovrum i slottet. Man hade flera teorier och mycket pekar på att den ryske pianisten hade hängt sig, men ju mer granskar de rummet, desto flera misstankar har Windsorknuten ljudbok.

Man kan se att drottningen bestämmer sig att låta Windsorknuten göra sitt jobb och låter de utreda fallet själva. Hon kan dock inte låta bli den och bestämmer att påbörja sin egen utredning. Drottningen är nästan säker att undersökningen som Windsorknuten leder ska ta de åt fel håll.

Windsorknuten ljudbok förklarar att Elizabeth hör av sig till Rozie Oshodi som är en av hennes biträdande privatsekreterare. Snart visar det sig att duon av Elizabeth och Rozie hittar spåren som Windsorknuten missade. Ju mer gräver de i fallet desto farligare, men också underhållande och intressant det blir. Nu är det klart att Drottningen inte kommer att lämna detta mordfall oförklarat.

Vill du finna ut vad som hände med den ryske artisten? Vad är det som huvudkaraktärerna av Windsorknuten ljudbok gratis ska finna under sin utredning? Och hur är det möjligt att en riktig Drottning får leda mordfall på sin egen hand? Svar på alla ovanstående frågor och själv mera intrigerande handlingar finns i Windsorknuten ljudbok gratis.

Om författaren: S.J. Bennett

S.J. Bennett eller egentligen Sophia Bennett föddes 1966 och är en brittisk författare som trivs bäst med böcker för ungdomar. Hon påbörjade sin författarkarriär år 2009 med novellen Threads.

För sina utmärkta böcker har hon tilldelats några viktiga priser som Goldsboro Books Romantic Novel of the Year för boken Love Song.

Mellan 2009 och 2020 har hon publicerat bara 9 böcker, men man ser klart att alla av de är fullspäckade med fakta och intrigerande vändningar som fick mycket arbete att se till alla detaljer stämmer ihop.

Hennes senaste verk Windsorknuten får större och större popularitet. Boken översätts till flera olika språk och hamnar på de största platser på bästsäljarlistor i hela världen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk