reklamlänk

Rich dad poor dad Ljudbok

4.6/5

Författare: Robert T. Kiyosaki

ljudbok

Introduktion

Rich dad poor dad är perfekt val för alla intresserade i självutveckling.
Vad är skillnaden i uppfattning om verkligheten hos rika och fattiga människor? Hur kan man lära sig från erfarenhet och andra människors upplevelser?

Den här boken hjälper att förstå de grundläggande skillnaderna mellan de rika och fattiga och hur de påverkar uppfostran av barn. Rich dad poor dad är en typ av bok som kan förändra uppfattningen om livet och till och med förändra ditt sätt att tänka.

Rich dad poor dad har än så länge sålt över 32 miljoner exemplar runt världen och är en perfekt anledning att lyssna på boken helt gratis här. Dess realistiska och ärliga språk gör att man förstår budskapet på direkten.

Rich dad poor dad ljudbok: Handling

Rich dad poor dad ljudbok skrevet av Robery Kiyosaki förklarar vikten av finansiell utbildning, självständighet och medvetenhet i varje människans liv. Boken avspeglar förhållningssätt till pengar av två typer vuxna människor- den rika och den fattiga.

Lyssna på Rich dad poor dad ljudbok gratis och lär dig vad pengar och entreprenörskap är och vilka fel kan man göra när man inte lär sig om finanser.

Tusentals människor uppskattar denna bok för dess universella metoder och råd. Rich dad poor dad ljudbok kan man lyssna flera gånger och varje gång lägga märke till nya viktiga saker.

Kiyosaki beskriver på ett lättförståeligt sätt vad som är det största problemet hos fattiga och hur problemen blir lösta av de rika. Den siktar på att hjälpa människor som kämpar med ekonomiska problem. Därför kan du lyssna Rich dad poor dad ljudbok gratis.

I Rich dad poor dad kan man hitta några helt nya och revolutionerande råd till hur man blir en bra förälder och mentor till sina barn. Man kan lyssna på Rich dad poor dad ljudbok och visa sina barn den rätta vägen till självdisciplin och rikedom.

Rich dad poor dad har fått otroligt goda recensioner sedan många år och är en av branschens bästa bok om självutveckling inom finansiella ämnen. Den är rekommenderad av världens ledande entreprenörer och kritiker. Sedan Rich dad poor dad utgavs har den förändrat många människors liv.

Lyssna på Rich dad poor dad ljudbok gratis och lär dig om hur du kan hjälpa dina barn att bli ekonomiskt självständiga och vad du kan göra för att utveckla dina ekonomiska kunskaper.

Om författaren: Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki är en amerikansk författare, företagare och talare som har skrivit över 18 böcker i temat självutveckling varav Rich dad poor dad är den mest kända.

Kiyosaki är nu värd över 100 miljoner dollar som avspeglar hans öga för affärer, vilket är perfekt bevis på att man kan lita på hans ord.

I sina böcker delar han sina observationer, upplevelser och erfarenheter som förälder och entreprenör för att hjälpa läsaren komma fram till slutsatser om självutveckling och finansiell utbildning.

När man är klar med Rich dad poor dad går det att få tag i andra böcker av Kiyosakis t.ex. Midas Touch eller Two Men, One Message.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk