reklamlänk

Visning pågår Ljudbok

4.2/5

Författare: Sofie Sarenbrant

ljudbok

Introduktion

Sofie Sarenbrant återkommer med tredje del av sin fantastiska och jättepopulära serie om Emma Sköld. Ännu en gång får vi bevittna hur Emma löser ett svårt dödsfall.
Visning pågår tar oss tillbaka till vår beundrad och älskad inspektör. Trots att Visning pågår ljudbok gratis är en del av en serie kan den till och med lyssnas som en fristående bok.

Denna tredje del är mycket mer komplicerad än de tidigare böckerna i serien. Det är flera iblandade och cliffhanern som byggs upp gör att slutet är riktigt oväntat. Om man gillar goda deckare eller fick lyssna på de tidigare delarna i serien då är Visning pågår ett måste.

Visning pågår: Handling

Eftersom Visning pågår är den tredje boken i deckarserien om Emma Sköld tappar författaren inte någon tid på onödvändiga förklaringar. Så fort man börjar lyssna på ljudboken blir man kastad mitt i action.

Fallet är dock otroligt konstigt. Huvudhandlingen kretsar runt död av pappa av sexåriga Astrid. Inget tyder på inbrott och det finns nästan inga spår förutom mordvapnet. Det är dock något i fallet som inte stämmer och det kan Emma känna nästan på en gång. Ju mer hon gräver desto mer tveksam hon blir.

I första ögonblick känns det att det kunde vara någon från mannens närhet, men snart kommer de veta att flera morden händer i området. Alla de har en sak gemensamt. Morden händer i samband med husvisningar. Ingen vet vad som egentligen pågår och vem som kan vara ansvarig för de drastiska morden.

Vem är det som attackerar oskyldiga människor i bostadsområdet? Är dessa offer på något sätt kopplade med varandra? Hur kommer Emma att hitta ytterligare spår och svara på den viktigaste frågan? Det kommer man ta reda på så snart man är klar med Visning pågår ljudbok.

Deckare som Sofie Sarenbrant har skrivit får otroligt goda recensioner runt hela världen. Böckerna älskar av både vanliga läsare och kritiker då de engagerar läsare på flera nivåer. Utan tvekan Visning pågår ljudbok gratis tillhör en av författarens mest framgångsrika verk. Trots att andra författare har problem med att upprätthålla en hög kvalitet genom serien, Sofie är en av dem som inte kämpar med detta problem. En sådan spännande bok hittar man inte varje dag.

Om författaren: Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant är en av sveriges mest populära och framgångsrika författare. Tack vare sin deckarserie om Emma Sköld han hon fått popularitet över hela världen.

Hon debuterade med boken Vecka 36 som hon gav ut 2010 under Damm förlag. Det var en av tre fristående böcker i hennes bibliografi. De två är I stället för dig och Bakom din rygg.

Den framgångsrika serien om Emma Sköld består nu av nio böcker. Sofie publicerar en ny del i serien per år sedan den första Vila i fred gavs ut. Eftersom Visning pågår är den tredje boken i serien kan det vara en bra ide att börja med dess föregångare Vila i frid och Andra andningen.

Mer information om författaren finns tillgänglig på hennes hemsida och sociala medier där hon delar av sig med nyheter angående de kommande böcker: https://www.sofiesarenbrant.com/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk