reklamlänk

Vingården för vilda drömmar Ljudbok

4.1/5

Författare: Caroline Säfstrand

ljudbok

Introduktion

Caroline Säfstrand återkommer nu med den andra fantastiska delen i serien Vid livets vägskäl. Den andra boken i serien heter Vingården för vilda drömmar.

I ljudboken får vi ännu en gång få lyssna på en fin historia som griper tag i hjärtat. Vingården för vilda drömmar bär en viktig budskap som får lyssnare att tänka på sitt eget liv från ett helt annat perspektiv. Inte ofta får man stöta på en lika lärorik feelgood roman.

Uppläsaren i Vingården för vilda drömmar ljudbok är ingen annan än välkända Gunilla Leining var uppläsare i den första boken i serien. Hennes stil, röst och talang lägger till krydda till själva historien.

Vingården för vilda drömmar: Handling

Vingården för vilda drömmar är en roman som får en att glömma om verkligheten så fort man börjar lyssna på ljudboken. Gunilla Leiling som är uppläsaren i boken gör att man nästan glömmer om att det bara är en ljudbok och gör att man upplever precis samma saker som Erica i den vackra Skåne.

Romanen handlar om att Erica inte kan stå ut med sorgen hon bär på. Därför bestämmer hon sig att fly ifrån den verkligheten hon känner. Erica sätter sig på ett tåg för att köra iväg, trots att hon inte vet vart tåget ska någonstans.

Snart efter det hamnar hon Arild. Där får hon träffa de andra huvudkaraktärerna Marcus, hans farfar, Beatrix och Lillian. I Vingården för vilda drömmar ljudbok grattis får vi se hur ett litet, men väldigt viktigt beslut kan förändra många människoliv. Det är en vacker berättelse om relation, kärlek och en äkta vänskap som väcktes efter bara ett viktigt beslutt.

Inte ofta får man stöta på en lika lärorik Feelgood bok som Vingården för vilda drömmar ljudbok gratis. Den får man att tänka på sitt eget liv, egna relationer och problem från ett helt nytt perspektiv. Carolines berättelse får man att uppskatta det man har i livet och uppmuntrar att göra det som man aldrig har vågat göra. Vi får bara ett liv och det är viktigt att leva det som man vill.

Det som gör Vingården för vilda drömmar annorlunda är budskapet som den bär. Den väcker fantasi, de gamla drömmar och får man att tänka om vad som skulle hända om man faktiskt vågade göra vad man vill. Den är en blandning av ödet, livet och en mysig möten på livets väg.

Om författaren: Caroline Safstrand

Caroline Safstrand är en svensk författare föddes 1972. Hon debuterade 2014 med boken Om du bara visste, men den största popularitet har hon fått efter publicering av den första boken i serien Vid livets Vägskäl.

Författarens mest populära serien består nu av Klubben för lyckliga slut och Vingården för vilda drömmar. Hittills har hon skrivit 7 böcker mellan 2014 och 2021. Hon delar av sig med massa intressanta fakta om sig själv och sitt liv på sin hemsida. Där får man också få läsa om priser och utmärkningar som hon har samlat för sina böcker.

Hon har blivit nominerad till Adlibrispriset för Årets Feelgood roman och Årets ljudbok för sin bok Villa Halvbis. Vill man få lyssna mer om Caroline, hennes verk eller till och med följa henne på sociala medier får man hälsa på hennes hemisda: https://www.carolinesafstrand.se/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk