reklamlänk

Viktbalansen Ljudbok

4.2/5

Författare: Rangan Chatterjee

ljudbok

Introduktion

Viktbalansen är en otroligt viktig och lärorik bok från doktor Rangan Chatterjee. I boken svarar han på en del viktiga frågor samt berättar vad det egentligen betyder att äta sunt, vad som orsakar övervikten och hur man kan ta bort onödiga fett från kroppen.

Det viktiga att nämna är att Viktbalansen ljudbok gratis inte är originellt skriven på svenska och den översattes av Sandra Medin. Kvalitet på översättningen är helt fantastiskt och det spelar en viktig roll då dess originella version är också väldigt underhållande.

Uppläsaren i Viktbalansen ljudbok är ingen annan än Sandra Medin som man får lära känna från en del olika ljudböcker som Jag lagar mat eller Cocktails: från populära klassiker till innovativa drinkar.

Viktbalansen: Handling

Doktor Chatterjee i sin Viktbalansen ljudbok gratis berättar väldigt noggrant varför är det viktigt att hålla hälsosyn diet. Enligt honom spelar det en viktig roll eftersom just maten definierar hur man mår sig, om man har kraft och hur man klarar av vardagen.

Han understryker i Viktbalansen flera gånger att man ska svara på några viktiga frågor som Vad är det vi äter, varför vi äter det som vi äter, vilka tider, alltså när vi äter, hur vi äter och var. Om man ska svara på dessa frågor ska man säkert få svar på om man äter hälsosamt och om dieten man har kan påverka våra liv positivt.

I sin Viktbalansen förklarar han att det är just individen som orsakar övervikten och nästan aldrig är någon sjukdom bakom detta problem. Såklart klumpar han inte ihop alla med övervikten, men ifrågasätter de vanor som står som orsak till problemet.

Förutom att diskutera övervikten i Viktbalansen ljudbok delar han av sig med massa råd, tekniker, metoder och knep som kan användas för att gå ner i vikten. Det man ska understryka är att råden inte ska magiskt ta bort fett utan ska hjälpa att bygga de hälsosamma vanor som man ska följa långsiktigt. Det är nämligen omöjligt att bara skapa en diet som ska magiskt bota alla.

Det grundläggande problemet som Viktbalansen ljudbok tar som exempel är att människor äter snabbt och bryr sig inte om vad man äter, när, var, hur eller varför. Ställer man dessa frågor innan varenda mat kommer man säkert påbörja en process som ska hjälpa med att tappa de onödiga kilogramer.

Om författaren: Rangan Chatterjee

Rangan Chatterjee föddes 1977 och är brittisk författare, TV stjärna och doktor. Han är allra mest känd tack vare sin roll i TV show Doctor in the House. I flera år har han arbetat i nöjesbranschen och skapat medvetenhet inom människor gällande hur man ska leva det hälsosamma liv.

I sin bibliografi samlade han fyra utmärkta böcker, Viktbalansen: ett steg i taget, Förändra ditt liv 5 minuter i taget, Hälsobalansen: 4 nycklar till ett bättre liv samt Stressbalansen: omstart för kropp, sinne, relationer och livsglädje.

Tack vare sin erfarenhet, utbildning och talang klarar han att hjälpa människor att bygga och leva ett lyckligare, hälsosamma liv. Hans verk och framför allt Viktbalansen är otroligt lärorika för alla som vill lära sig om kropp och fysisk samt psykisk välmående.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk