reklamlänk

Vid horisonten Ljudbok

4.3/5

Författare: Nora Roberts

ljudbok

Introduktion

Vid horisonten är en vacker berättelse skriven av Nora Roberts. Det är den fjärde och sista delen av serien om Familjen i Chesapeake Bay.

Denna Vid horisonten ljudbok gratis handlar huvudsakligen om kärlek och starka familjeband med massa fascinerande och gripande plotvridningar samt spännande cliffhangers. Med korta ord kan den beskrivas som bra och spännande som alltid.

Den sista delen är relativt längre än de tidigare delarna. Ljudbok version som var uppläst av Hannes Meidal är över 11,5 timme lång.

Ännu en gång klarade Nora Roberts i Vid horisonten att ta lyssnare och läsare till sin fantastiska värld. Hon avslutade serien på ett stort sätt som inte många författare har modet till att göra. Det enda som kvarstår är att se fram emot hennes kommande böcker.

Vid horisonten: Handling

Boken Vid horisonten berättar om en pojkes äventyr vars barndom inte var den enklaste. Romanens huvudperson är Seth Quinn. Som ett tioårigt barn inte allt var som om han ville ha det. När man tänker på barndomen ser man vanligtvis en enorm fotbollsplan framför sig, en gräsmatta full av blommor som man kan göra kransar från, eller ett brädspel där man tillbringade flera timmar med sina föräldrar under helgen.

Seths första tio år av livet såg inte lika vackert ut som det beskrivs ovan. Hans mor behandlade honom riktigt illa. Det enda ljuset i tunneln var familjen Quinn som drog honom ur denna mardröm. Tyvärr är det inte så enkelt att limma den spruckna vasen ihop. Och det var likadant med Seths insida. Han hade problem med att lita på någon.

Den andra av huvudkaraktärer hette Druzella och hon var en lika viktig och färgstark karaktär i Vid horisonten ljudbok gratis. Från de allra första ögonblicken gnistade något mellan Druzella och Seth. Tyvärr är det inte så lätt att komma in i hans hjärta på grund av hans upplevelser. För att Druzzela och Seth ska börja ett liv tillsammans måste Seth stänga dörren till det förflutna och hantera sin en sak med sin mor en gång för alla.

Det att hantera den förflutna och stänga ärenden som man är rädd för sedan länge är inte enkelt. Vid horisonten ljudbok svarar på frågan varför. Vi får vittna blandning av känslor som Seth har och försöka förstå hans beslut och handlingar. Därför kan Vid horisonten rekommenderas för alla eftersom den är så universell och gripande att nämligen alla kan nyttja ifrån den här lärorika serien.

Om författaren: Nora Roberts

Nora Roberts eller rättare sagt Eleanor Marie Robertson föddes 10 oktober 1950. Hon är en framgångsrik amerikansk författare med över 220 böcker i sin bibliografi. Hennes böcker är baserade i fantasy och romans genre. Under flera år har hon skrivit böcker under flera pseudonymen bland annat J. D. Robb, Jill March eller Sarah Hardesty.

För sina verk har hon fått många priser. En av de största är att hon fick vara den första författaren i den amerikanska Romance Writers of America (RWA) Hall of Fame. Redan 2011 har hennes böcker spenderat över 861 veckor på New York Times bästsäljarlistan.

Naturligtvis många av hennes böcker filmatiserades. De framstående exempel på succe filmer baserade på hennes berättelser är Angels Fall, Northern Lights, Midnight Bayou och Tribute.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk