reklamlänk

Vi mot världen Ljudbok

4.3/5

Författare: Joakim Lundell & Jonna Lundell

ljudbok

Introduktion

Vi mot världen är en äkta och rörande biografi om ett par av Youtube kändisar. Boken är skriven i samarbete av Joakim Lundell och Jonna Lundell. Ljudbok version är uppläst av Viktor Åkerblom och Ella Schartner.

Det är en inspirerande berättelse där vi får se själva hur deras liv ser ut bakom kulisserna. De visar oss vad det betyder att skapa content på Youtube och vad som krävs för att lyckas i den svåra mediavärlden.

I Vi mot världen ljudbok gratis får vi se lite närmare hur deras karriär som vloggare och familj såg ut. Där får vi lyssna om deras framgångar och svåra moment. De delar av sig om hur deras tänkande bakom vissa beslut och vad som orsakade några av de mest ikoniska situationer som de deltog i.

Om man är intresserad i den svenska kändisvärlden då Vi mot världen ljudbok gratis är ett måste att lyssna på.

Vi mot världen: Handling

Vi mot världen skriven av Joakim och Jonna Lundell är en fantastisk biografi om en av det mest kända svenska Youtube paret. De har varit tillsammans i flera år och samlat tusentals beundrare.

I sin bok Vi mot världen berättar de lite mer ingående vad det betyder att vara Youtube kändisar och hur deras popularitet påverkar deras vardag. De delar av sig med sina känslor, upplevelser och hur deras relation ser ut. Lyssnare får också veta om hur de planerar sin framtid samt vad som krävs för att lyckas som influenser.

Deras största dröm är att få ett barn, men det är tyvärr inte så lätt i deras fall. Tyvärr den långa vägen som står framför dem verkar vara för svår att hoppa över. Så många motgångar och svårigheter kommer upp att bara de två vet hur de lyckas att fortfarande klara av med sin vardag. Det viktiga är att de inte ger upp och slår mot den dumma byråkratin och stöttar varandra hela vägen ut.

Deras Vi mot världen ljudbok är en vacker berättelse om vad som händer bakom Youtube kulisserna. De förklarar att deras relation ser lite annorlunda ut från det som man se på filmerna. Det är en lärorik biografi som visar både äldre och yngre att man inte borde ge upp. Det att ha en dröm och mål i livet är det viktigaste för att kunna lyckas.

Man borde uppskatta att Jonna och Joakim bestämde sig att dela av med sin erfarenhet och upplevelser. Det är inte många influencers som vågar berätta sanningen om att kändisvardag inte alltid är perfekt. Världen som vi lever i verkar acceptera bara det positiva, vackra och lyckliga saker medans livet inte alltid är det. I Vi mot världen ljudbok visar de från ett helt nytt perspektiv sina egna liv.

Om författaren: Joakim Lundel och Jonna Lundel

Joakim Lundell och Jonna Lundell är en av de mest kända svenska kändisar. De har skapat nu content på Youtube i flera, flera år. Tack vare lite kontroversiella, men väldigt intressanta händelser har de samlat en stor och återkommande publik som följer dem i alla sociala medierna sådana som Instagram, Youtube, Facebook eller Snapchat.

I sin nyaste bok Vi mot världen berättar de lite mer ingående om saker som de aldrig tidigare pratade om på sin Youtube kanal. De långa åren tillsammans lärde dem att stödja och lita på varandra oavsett vad som händer. Denna biografi är helt annorlunda, på ett positivt sätt, från vad man skulle kunna förvänta sig av influencers.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk