reklamlänk

Vem var Natacha Peyre Ljudbok

3.6/5

Författare: Leif ErikssonMartin SvenssonElena Belle

ljudbok

Introduktion

Vem var Natacha Peyre är en självbiografi av Elene Belle. De två andra medförfattarna hjälpte att bygga strukturen i Vem var Natacha Peyre är ljudbok Martin Svensson och Leif Eriksson.

Uppläsaren i Vem var Natacha Peyre ljudbok gratis är Ella Schartner och hennes röst passar perfekt till Elena Belle och hennes upplevelser.

Trots att boken är bara 155 sidor och 4 timmar 40 minuter i dess ljudbok version är den fullspäckad med spänning, långa, fängslande historier och massa intressanta historier ur Elenas karriär. Hon låter lyssnarna att kasta ett öga bakom kulisserna och följa hennes liv för att se hur det ser ut att vara kändis.

Vem var Natacha Peyre: Handling

Vem var Natacha Peyre är fullspäckad med historier ur Elenas liv som kändis och innan hon blev en av de mest kända svenska karaktärer i nöjesbranschen. Hon berättar om sin familj, om sina minnen ur Paradise Hotel, pikanta fakta om olika bekantar och flera oförväntade saker som gör att Vem var Natacha Peyre ljudbok är ett riktigt måste om man gillar att veta vad som händer i den svenska nöjesbranschen.

Tack vare Vem var Natacha Peyre ljudbok gratis får man lära sig många saker om Natacha och hennes ursprung. Bland annat berättar hon om pappan och mamman som är respektive från Uruguay och Spanien. Hon nämner hur hon snabbt blev uppmärksammad för hur hon såg ut som ledde till flera komplexer och dåligt självförtroende.

Det man kan vara överraskad av är att hennes bröstförstoring var godkänd av hennes pappa då hon inte var myndig då för tiden. Efter en lång rad av succeer bland annat i Paradise Hotel, blir hon igenkänd i hela världen. I Vem var Natacha Peyre ljudbok berättar hon vilka som känslor hade hon när hon erbjöd rollen i Paradise Hotel, hur hennes första modelljobb såg ut och vad som hände på festen på legendariska Playboy Mansion.

Tycker du om att veta om de nyaste, mest pikanta nyheter från nöjesbranschen? Vill du lära känna Natascha Peyre aka Elena Belle? Eller kanske är du intresserad varför hon bestämde förändra sitt namn? Svar på alla dessa frågor samt flera intressanta saker om Elena finns i Vem var Natacha Peyre ljudbok. Utan tvekan är Vem var Natacha Peyre en biografi som man inte får missa.

Om författarna: Elena Belle, Martin Svensson och Leif Eriksson

Huvudförfattaren och -karaktären i självbiografin Vem var Natacha Peyre är Elena Belle, tidigare Natacha Peyre. De två medförfattarna är Martin Svensson och Leif Eriksson och hjälpte att skapa strukturen i Vem var Natacha Peyre och såg till att få fram de mest intressanta ämnen.

Elena Belle föddes den 26 mars 1985 på Ibiza i Spanien och flyttade till Sverige när hon var liten. Hennes popularitet ökade snabbt 2005 när hon deltog i den svenska edition av Hotel Paradise.

Martin Svensson föddes den 11 mars 1978 i Kalmar och är en svensk författare, sångare och kompositör. Mellan 2007 och 2017 publicerade han över 20 böcker.

Leif Eriksson är en svensk författare och redaktör. Ofta tar samarbetar han med andra författare eller kunder som spökskrivare. Sedan 2010 samarbetar han med Martin Svensson på större bokprojekt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk