reklamlänk

Vattenlandet Ljudbok

3.8/5

Författare: Vattenlandet

ljudbok

Introduktion

Serien om Vera Lilja från Susanne Boll är en riktig måste ifall man gillar utmärkta deckare. Just den här ljudboken, Vattenlandet är den fjärde delen i serien.

Inte ofta får man stöta på lika fantastisk, fängslande och djup roman med lika många vändningar i handlingen som Vattenlandet ljudbok gratis. Man kan klart se att Susanne Boll bestämde definitivt att den fjärde boken ska vara lika beroendeframkallande som dess föregångare.

Uppläsaren i Vattenlandet ljudbok gratis är ingen anna än Maria Lyckow. Detta namn är en av de mest kända svenska ljudbok uppläsare. Bland annat får man lyssna på hennes röst i sådana utmärkta ljudböcker som Inte alla män, Poirots jul, Kornas Hemliga liv eller Svärmodern.

Vattenlandet: Handling

Vattenlandet är starkt baserat på händelser från de föregående böcker. I fall man hade velat hoppa mitt i serien kan det vara svårt att hitta sig i handlingen. Såklart den fristående handlingen i Vattenlandet är riktigt stark och ska förse lyssnarna mycket spänning, men det som gör Vattenlandet ljudbok särskilt intressant är alla de saker som händer i bakgrunden. Tyvärr utan att ha lyssnat på de första tre böckerna kan man missa många detaljer.

Trots att Vattenlandet ljudbok är relativt kort till andra böcker i serien, är det bara en fördel. Susanne har sett till att boken ska vara själv mer spännande än tidigare böckerna. Det gör att man kan njuta ifrån lyssnandet nästan elva och halv timme i rad.

Huvudhandlingen i Vattenlandet kretsar runt en drastisk mord på Ronnie Liljecrona i Motala som satte i Kommunalrådet. Hans kontroversiella politik orsakade att han säkert hade flera fiender. Det var många som inte tyckte om Ronnies planer som är en av flera orsaker till att utredningen inte ska vara enkelt.

Kenneth Karlsson och Vera Lilja trots sina privata problem och psykisk kollaps tar sig an uppdraget att lösa fallet. Arbete är det enda ställe de kan sluta tänka på vad som nyligen hände.

Kommer Vera och Ronnie få fram sanningen och hitta den ansvarige för det brutala mordet? Vilka som motiver stod bakom händelsen? Kan det vara möjligt att mördaren är ute efter flera offer? Vi kommer att få svar på dessa frågor i Vattenlandet ljudbok där Vera tillsammans med Ronnie ska försöka att hitta lösningen på den dramatiska situationen.

Om författaren: Susanne Boll

Susanne Boll eller rättare sagt Susanne elisabeth Marianne Boll föddes den 7 februari 1972 i Motala. Hon har i flera år arbetat som psykolog och journalist. År 2007 påbörjade sin författarkarriär med deckaren Morgongåvan. Boken har blivit en stor succe men Susanne slutade skriva på över fyra år. År 2012 återkom hon med boken Sona för att fortsätta skrivande mer eller mindre regelbundet.

År 2018 påbörjade hon deckarserien om Vera Lilja med boken Eldsystrar. Mellan 2019 och 2022 har hon publicerat tre ytterligare böcker i serien: luftburen, Jordanden och Vattenlandet.

Hennes talang och helt annorlunda sätt att skriva gör att man lyssnar på hennes ljudböcker med särskilt stämning. De två första böckerna i serien om Vera Lilja har till och med eget soundtrack skapad av bandet där Susanne är sångerska.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk