reklamlänk

Våroffer Ljudbok

4/5

Författare: Maria Richardsson

ljudbok

Introduktion

Våroffer är en intressant deckare skriven av Maria Richardsson. Just den här delen, Våroffer ljudbok gratis, påbörjar hela serien om Lena Borell som just nu består av tre utmärkta böcker. Dess efterföljare är Gryningsdåd och Fallet Nathalie. Ljudboken Våroffer får otroligt goda kommentarer och betyg som är ett lovande tecken på att lyssningen ska vara underhållande för de flesta som tycker om goda deckare.

Uppläsaren i Våroffer ljudbok gratis är världens klass Gunilla Leining. Hennes röst passar helt perfekta till denna beroendeframkallande bok. Hon inte bara vet precis hur man skapar stämning i ljudböcker men också gör Våroffer till en enastående upplevelse på flera nivåer.

Våroffer: Handling

Våröffer är en enastående deckare som skapar spänning hela vägen från första till sista minuten. Maria Richardsson har sett till att lyssnarna till Våroffer ljudbok inte ska få en enda sekund att slappna av. Man kan verkligen känna sig som om man var på plats tillsammans med Petra, Lena och Martin.

De beroendeframkallande beskrivningar, bildliga och levande karaktärer samt flera fantastiska, djupa handlingar gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Trots att Våroffer ljudbok är bara lite över åtta timmar kan man utan tvekan sträcklyssna på den.

Huvudhandlingen i Våroffer kretsar runt ett dramatiskt förlorande av ett barn. Från Våroffer får man lära sig hur man reagerar och vilka som tankar eller känslor kommer fram i sådana riktigt svåra momenten i livet. Tillsammans med Lena Borell får vi försöka hitta gärningsmannen och ställa tillrätta de ansvariga.

Ju djupare i handlingen av Våroffer hoppar man, desto mer förstår man att det inte bara Petra som försvinner utan också alla inblandade kan vara utsatta för fara. Våroffer ljudbok håller lyssnarna i spänning hela tiden utan att låta en få ett ordentligt andetag.

Snart efter anmälan om att den höggravida Petra blir kidnappat börjar det en kamp mot tiden. Lena Borell som fick i uppdrag att hitta kvinnan vet inte precis var hon ska börja utredningen. Trots sin stor erfarenhet som kriminalinspektör blir just detta fall nästan hopplöst.

Klarar Lena Borell att hitta den försvunna Petra? Vad är det som egentligen hände mellan Martin och Petra? Hinner Lena att få svar på sina frågor innan Petras eller hennes barn kommer att skadas? Våroffer svarar på dessa frågor helt direkt.

Om författaren: Maria Richardsson

Maria Richardsson föddes den 20 november 1971 i Skövde. Hon är en slags författare som hela livet drömde om att skriva sin egna böcker. Litteratur har varit hennes passion sedan de yngsta åren. Det att skriva är en slags terapi för henne.

Tack vare sitt intresse, talang och enormt hårt arbete redan hennes debutroman har blivit en succe. Den blomstertid nu kommer som Maria släppte 2017 är ett riktigt mästerverk. Det är just den succen som motiverade Maria att skriva vidare. Bara två år efter det släppte hon Och allt blir återfött.

Sedan Våroffer som var publicerad 2020 släpper hon nya böcker år för år. Gryningsdåd och Fallet Nathalie som följde i serien om Lena Borell som Våroffer påbörjade är riktigt beroendeframkallande.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk