reklamlänk

Värdshuset vid havet Ljudbok

3.7/5

Författare: Liz Johnson

ljudbok

Introduktion

Värdshuset vid havet är den första boken i serien om Prince Edward Island. Författaren bakom boken är ingen annan en Liz Johnson som har flera års erfarenhet inom harlequin skrivande.

Det som läsare älskar i hennes böcker är att hon verkar veta precis vad som behöver man göra för att väcka emotioner i lyssnaren. Hennes verk är med enkla ord beroendeframkallande från första till sista minut och Värdshuset vid havet ljudbok gratis är dess perfekta exempel.

Böckerna skrivna av Liz Johnson håller de högsta platsen på bästsäljarlistor i romangenre runt hela världen. Om man gillar romanser, kärlek och underhållande berättelser med lyckliga slut, borde man få tag i Värdshuset vid havet ljudbok.

Värdshuset: Handling

Värdshuset vid havet berättar en romantisk och vacker historia av Marie Carrington. Den första gången vi får lära känna henne ser vi en fattig kvinna som försöker förstå sitt mål i livet. Det enda hon är hennes rosa ryggsäck och några dollars. Det räcker dock inte ens för att kunna köpa biljett på färjan som ska över till Prince Edward Island.

Det är då vi får se Maries tankar. Vad är det som hon borde göra? Vart ska hon ta sig någonstans nu? Dessa frågor och hela tänkande blir avbrott av en äldre man Jack Sloane. Efter ett kort samtal visar det sig att Jack bestämde sig att anställa henne på ön. Han fick också betala för hennes biljett och även boende på ön. Till och med Marie inte är säker om hur det gick till.

Snart efter det får Seth Sloane, Jacks brorson fick veta att hans farbror bjöd en okänd kvinna på färjan. Allt som Seth ville ha var lugn och ro nu när han precis gick isär med sitt partner. Jack ville bara ta det lugnt på Prince Edwards Island medan han hjälpte med att renovera farbrors hus. Och nu kommer han att behöva ta hand om någon främmande kvinna som ska springa runt benen.

Kommer Seth och Marie hitta ett eget språk? Vad är det som kommer att hända på Prince Edward Island? Värdshuset vid havet ljudbok kommer att svara på dessa frågor.

Den romantiska historien som presenteras i Värdshuset vid havet ljudbok gratis är helt unik och originell. Så snart man börjar lyssna på den fantastiska ljudboken glömmer man om verkligheten. Författarens talang att skapa gripande berättelser kan ses från första till sista minut.

Om författaren: Liz Johnson

Liz Johnson är en amerikansk författare och marketing manager. Hennes otroligt framgångsrika verk håller sig på toppen av bästsäljarlistor sådana som New York Times. Värdshuset vid havet är också en av de böckerna som hamnade på bästsäljarlistan.

Författaren har skrivit kortare och längre böcker och berättelser sedan hon var tolv år gammal. Genom åren har hon förbättrat sin stil, smak och talang för att publicera sin första bok femton år senare. Tack vare den tidigare erfarenheten redan hennes första bok, The Kidnapping of Kenzie Thorn, blev enorm succe.

Hon älskar att skriva under natten då det är det perfekta tiden för henne att fokusera och komma på med goda ideer. Vill man lära känna Liz lite bättre, kan man läsa om henne, hennes böcker och svar på några intressanta frågor på hennes hemsida: https://www.lizjohnsonbooks.com/about-liz/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk