reklamlänk

Vår vid Sommen Ljudbok

3.9/5

Författare: Camilla Dahlson

ljudbok

Introduktion

Vår vid Sommen är den fjärde delen i Sommen serien. Det är en jättepopulär feelgood skriven av Camilla Dahlson.

I Vår vid Sommen ljudbok gratis finns allt som goda böcker består av. Det är ingen brist om intressanta intriger, hemligheter som fryser blodet i ådrorna och starka händelser väckande extrema känslor. Det avspeglar livets ordning. Denna härliga roman är berörande på flera olika nivåer som gör att den är lärorik på samma tid.

Ännu en gång får vi träffa våra älskade karaktärer och slappna av. De mysiga beskrivningarna som, nya bekantskap, historien om kärlek, vänskap och sorg gör att man kan lätt glömma om verkligheten. Den är en klassisk feelgood ljudbok som Camilla Dahlson är berömd av.

Vår vid Sommen: Handling

Ibland livet kan vara en riktig idyllen, men andra gånger behöver man kämpa med verkligheten. Så är det i Vår vid Sommen när Majlis man, Nils avled. Hon känner sig helt ensam och försöker att göra något steg framåt för att sortera sitt liv.

Majli har det svårt att förstå vad hon egentligen borde göra för att börja känna sig bättre. Hon observerar alla de människor som rusar omkring henne. Deras liv fortsätter, de har så mycket att göra och så lite tid medan hennes eget liv är upphäng någonstans i tid och rum.

Äntligen bestämmer hon att flytta till sin sommarstuga permanent. Detta beslut gjorde att hon har hamnat i ett ställe där hon måste sköta allt själv. Det är första gång på 35 år när det inte finns någon som ska hjälpa henne. Dessutom kommer det fram att hennes avlidne Nils hade några hemligheter som hon inte visste om.

Vartenda beslut som Majli gör orsakar en rad intressanta händelser som gör man inte kan hoppa över Vår vid Sommen ljudbok gratis. Denna underbara bok kan lätt engagera de äldre lyssnare och visa hur ser ett liv när våra kära och nära går bort. Vår vid Sommen klarar att bygga upp en realistisk, lite dramatisk och ibland rolig bild på Majli och hennes känslor.

Bokens uppläsare Anja Lundqvist är en perfekt match för Vår vid Sommen ljudbok. Hon verkar precis veta vad författaren ville lämna över till bokens lyssnare. Hennes röst är lugnande och på samma tid allvarlig där det behövs. Det är inte lätt att hitta en sådan perfekt ljudbok med så många gripande händelser.

Om författaren: Camilla Dahlson

Camilla Dahlson är en svensk författare och journalist. Hennes huvudgenre är barn och ungdomsböcker, men ibland skriver hon på mer allvarliga ämnen. Så var det när hon påbörjade den berömda Sommen serien.

I hennes böcker dominerar härliga, mysiga stil som är knöt till ibland roliga och ibland sorgliga upplevelser. Det viktiga är att Camillas böcker verkar autentiska och realistiska hela vägen ut. Det gör att de är lättlästa och låter lyssnare att fly från verkligheten.

Författarens bibliografi består av många fina böcker varav de fyra kan rekommenderas utan det minsta tvekan: Gillad som du är, En vän som du, Tusen åter och den magiska och lärorika Är det bara jag som bryr mig?

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk