reklamlänk

Vår mamma Lill-Babs Ljudbok

4.2/5

Författare: Kristin Kaspersen, Malin Berghagenm & Monica Svensson

ljudbok

Introduktion

Vår mamma Lill-Babs är en underbar självbiografisk bok om den kära och numera avlidna sångerskan Lill-Babs, boken är skriven av hennes döttrar, Kristin Kaspersen, Monica Svensson och Malin Berghagen.  Vår mamma Lill-Babs ljudbok är en hyllning till deras mamma, en unik bok där man får ta del av personliga bilder och minnen. Denna gång är inte den folkkära artisten i fokus utan mamman Barbro. I boken får läsaren ta del av både familjeliv och vad som hände bakom kulisserna i turné­livet.

Läsaren får helt enkelt lära känna Lill-Babs som hennes döttrar gjorde. Vår mamma Lill-Babs ljudbok gratis läses upp av författarna själv, Kristin Kaspersen, Malin Berghagen och Monica Svensson. Ljudbokens längd är 5 timmar och 10 minuter.

Vår mamma Lill-Babs: Handling

Vår mamma Lill-Babs ljudbok erbjuder en annan synvinkel på en kära och kända artisten och förebilden Lill-Babs, Barbro Svensson. Boken är skriven av hennes tre döttrar som erbjuder en ny vinkel i den kända ikonens liv. Efter Lill-Babs död 2018 har hennes döttrars Kristin Kaspersens, Malin Berghagens och Monica Svenssons liv sett annorlunda ut. Genom att skriva denna bok vill de hylla sin älskade mamma.

I Vår mamma Lill-Babs ljudbok gratis beskriver dottern Kristin mamma Lill-Babs som en snäll och varm människa som spred glädje och kärlek omkring sig. Kristin tackar sin mamma för att hon lärt henne att vara snäll mot andra och se andra människor. Kristin skriver också att hennes mamma är med henne vart än hon går att hon fortfarande pratar och frågar råd av henne och att hon känner av mammans närvaro.

Lill-Babs var en hyllad svenska sångare och artist. Hennes långa karriär fick sin början på 1950-talet och fortsatte ända fram till hennes död. Hon sågs sjunga, uppträda och även som skådespelerska. Hon var omåttligt populär och hennes ansikte prydde ofta tidningarnas pärmbild.

I Vår mamma Lill-Babs ljudbok berättar dottern Malin om det hon lärt sig av sin mamma, att alltid välja godheten. Malin berättar om sin mamma och sin mormor och andra starka kvinnor i deras familj som lagt grunden för en familj byggd av kärlek och empati. Malin beskriver släkten som en stark kedja av god och empatiska kvinnor.

Dottern Monica berättar att mamman verkligen såg alla människor i sin omgivning och att det gjorde henne unik. Lill-Babs älskade att dela av sig själv till alla i hennes omgivning, även till fansen. Monica säger att minnen av hennes mamma aldrig får glömmas och att denna bok därför var viktig att skriva.

Om författaren: Kristin Kaspersen, Malin Berghagenm & Monica Svensson

Monica Svensson föddes år 1955. Hon arbetar inom hotell- och restaurangbranschen på bland annat Barbros café Caffären, Masegården och som guide. Numera bor hon nära Lill-Babs släkthem i Järvsö. Boken Vår mamma Lill-Babs är hennes debutbok.

Malin Berghagen föddes år 1966. Malin har tidigare arbetet både som programledare och skådespelare inom tv och teater. Idag är hon en uppskattade yogalärare samt rådgivare inom hälsa och livsstil. Malin har skrivit bland annat böckerna Frihet att leva sin längtan och Yoga: ett livsval.

 

Kristin Kaspersen föddes år 1969. Hon är känd tv-profil, hon har fungerat som programledare sedan år 1992. Hon har även podden Nyfiken på. Kristin är också förläsare, moderator och författare. Hennes böcker handlar främst om kost, träning och hälsa.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk