reklamlänk

Under hökens vingar Ljudbok

3.7/5

Författare: Hans Carstensen

ljudbok

Introduktion

Under hökens vingar skriven av Hans Carstensen är den första delen i Höken serien. Författarens talang att skriva fängslande historier fullspäckade med snabb action och vändningar i handlingen får lyssnarna att glömma om den verkliga världen på flera timmar. Det är också fallet med Under hökens vingar ljudbok gratis

Denna gripande deckaren, Under hökens vingar är uppläst av en av Sveriges mest skickliga inläsare, Gunilla Leining. Hennes röst är en riktig legend i ljudbok världen då hon hade uppläst sådana stora verk som serien om de sju systrarna och flera fantastiska verk kända runt hela världen. Hennes stil och talang skapar en oförglömlig stämning oavsett vilken genre som gäller, men verkar passa perfekt till Under hökens vingar ljudbok gratis.

Under hökens vingar: Handling

Under hökens vingar berättar en gripande historia av Anna Nilsson som i sitt tidigare liv hette Daphne Söderlund. Hon var och fortfarande är en av Sveriges bästa hemliga agenter. Efter en lång tid i det lugna Gävle måste hon kämpa med spöken från det förflutna.

Boken Under hökens vingar börjar ganska lugnt med att vi får lära känna Anna ordentligt. Hon arbetar som förskollärare och ingen skulle tänka sig att hon har några mörka hemligheter. Det är dock klart för henne att allt hon gjorde i det förflutna kommer tillbaka en dag. Hennes liv som hemlig agent är en ganska stor hemlighet, men i Under hökens vingar ljudbok får vi finna ut ditten och datten om vilka som projekter hon deltog i.

Snart efter inledningen visar det sig att spöken från det förflutna fortfarande jagar henne. Den här gången är de mycket närmare än någonsin. Efter att hon har ordnat med barnens vilostund på förskolan i Hammargården inser hon att det någon iakttar henne på gatan utanför.

Flera års erfarenhet som hemlig agent låter henne förstå risken och hur allvarlig situationen är. Snart visar det sig att Daphne Söderlund som hon tidigare nämndes är tvungen att återkomma till livet. Det har gått nästan 30 år i skuggan, men det förflutna verkar ha hunnit ikapp.

För att göra saken värre vill Säkerhetstjänstens specialavdelning att hon ska återkomma till tjänsten. De har ett uppdrag som skulle passa perfekt till hennes erfarenhet. Men är det möjligt att hoppa tillbaka i sina gamla skor efter alla dessa år? Det finner vi ut i Under hökens vingar ljudbok.

Om författaren: Hans Carstensen

Hans Carstensen är en svensk författare, stand-up komiker och textcoach som engagerar sina mottagare på flera olika sätt beroende på vilka av hans verk får man erfara.

Författarkarriär av Hans Carstensen började år 1996 när han släppte sin första roman, Efter herr van Damme under Norstedts förlag. Efter sin debutbok hade han över 12 år paus och publicerade sin Poker Mongo år 2008.

I sitt liv tar han hand om och deltar i flera olika projekten. Han tycker om att propagera stand up i Sverige och har till och med skrivit en bok som betraktar om just detta- Läroboken i standup comedy, Bli Ståuppkomiker.

Författaren har vunnit flera olika pris och samlat enormt antal av subskribenter på YouTube. Nu är han tillbaka med sitt senaste verk, Under hökens vingar. Under hökens vingar ljudbok är ett mästerverk som visar klart att trots flera år erfarenhet vill Hans förse lyssnarna med det bästa.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk