reklamlänk

Tusen grader Celsius Ljudbok

4/5

Författare: Susan Casserfelt

ljudbok

Introduktion

Tusen grader Celsius är en stark deckare och den fjärde boken i serien Höga Kusten av Susan Casserfelt. Denna över tretton timmar långa ljudbok är fullspäckad med oväntade vändningar i handlingen samt fantastiska, djupa karaktärer. Dess helhet kompletteras med detaljerade beskrivningar och cliffhanger som får lyssnarna att glömma om verkligheten.

Uppläsaren i denna fina deckare, Tusen grader Celsius, är ingen annan än Katarina Ewerlöf som är välkänd i den svenska världen av ljudböcker. Hennes röst kryddar till sådana ljudböcker som Värma händer, Ingen väg hem, Andra sidan Månen och flera. Till och med i Tusen grader Celsius ljudbok klarade hon att skapa en helt oförglömlig stämning som kommer att stanna med lyssnarna på långa dagar.

Tusen grader Celsius: Handling

Susan Casserfelt ännu en gång överraskar sina lyssnare och läsare med en fantastisk deckare i Höga Kusten serien. Spänning i Tusen grader Celsius ljudbok gratis uppnår de högsta nivåer i hela serien hittills och gör att man lyssnar på den med vidöppna ögon hela vägen från första till sista minut.

Den här delen, Tusen grader Celsius, berättar huvudsakligen om en excentrisk konstnär- Zeta som efter många år har kommit tillbaka till Örnsköldsvik. Det hon minns från barndomen och hemmet orsakade trauma som hon tänker nu bearbeta samtidigt som hon förbereder sig för konstutställning.

Snart därefter blir Zeta uppsök av en av sina gamla goda vänner, Kajsa. Hon arbetar nu som polis i staden och delar av sig med faktum att Zetas bror Sten-Åke har nyligen släppts från fängelset. Allt pekar på att Sten-Åke kan vara farlig för Zeta och Kajsa ber henne att ta hand om sig och vara försiktig. Det är då action i Tusen grader Celsius ljudbok gratis snabbar på.

Därefter i Tusen grader Celsius ljudbok träffar Zeta Mats Lejonbäck, en framgångsrik affärsman. Han beundrar Zetas konst och under en utställningen blir han förälskad i henne. Deras relation utvecklas snabbt, men konstiga saker börjar hända i deras närvaro. När en av Mats närmaste medarbetare blir mördat börjar Kajsa förstå att det är just Sten-Åke som står bakom detta.

Trots att situationen ser allvarligt ut är hon inte särskilt rädd för sin bror. Det hon inte vet är att det finns flera som kan vara farliga för henne. Vem är det som egentligen står bakom mordet i Tusen grader Celsius? Varför är Zeta inte rädd för sin farliga bror? Klarar de att hitta mördaren innan flera personer dör? Svaren finns i Tusen grader Celsius ljudbok.

Om författaren: Susan Casserfelt

Susan Casserfelt föddes den 23 juli 1966 är en svensk författare som specialiserar sig i deckare. I sin bibliografi har hon flera stora succe, bland annat Prästens lilla flicka som tilldelades Stora Ljudbokspriset år 2017. Förutom skrivande är hon också aktiv journalist och fotograf.

Det som överraskar är att Susan bestämde sig att släppa sin debutbok under sitt eget förlag, Bars & Tone. Den boken påbörjade en lång och framgångsrik serie Höga Kusten som sedan 2013 samlar flera och flera beundrare.

Några av hennes andra framstående verk är utan tvekan Tusen grader Celsius, Den tatuerade cirkeln, I betraktarens öga och Dit orden inte når. Hennes magiska stil, beroendeframkallande beskrivningar och djupa handlingar gör att varje av hennes böcker är väldigt värdefulla.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk