reklamlänk

Trofé Ljudbok

4/5

Författare: Steffen Jacobsen

ljudbok

Introduktion

Trofé släpptes den 5 februari 2013. I ljudbok och e-bok version släpptes den på nytt 19 januari 2021. Både ljudboken och e-boken publicerades undet SAGA Egmont förlag. Boken Trofé skrevs av författaren Steffen Jacobsen. Ljudboken är uppläst av Stefan Sauk. Trofé är den första delen i Lene Jensen & Michael Sander-serien och dess efterkommende delar är Gengældelsen, Et bjerg af løgne och Enhjørningen.

Boken berättar historierna om detektiv Michael Sander och polisinspektör Lene Jensen. Alla fem delarna berättar oberoende historier, men de har ett huvudämne, som är paret Lene och Michael.

Även om du kan läsa de fem volymerna separat, är det värt att göra dem en efter en. Tack vare detta lär vi oss om karaktärernas ytterligare öde. Ljudboken varar i 14 timmar, så boken är varken för lång eller för kort. Längden är centrerad för varje läsare.

Trofé: Handling

Huvudpersonerna i Trofé ljudbok gratis är privatdetektiven Michael Sander och polisinspektören Lene Jensen. Romanen berättar historien om en sak som kan hota ett företags rykte i framtiden. De flesta företagen har en räv bakom örat.

Detektivernas uppgift blir att lösa den gåta som är relaterad till fyndet. Det visar sig dock snart att fallet inte är så lätt att lösa. På grund av den kriminella fallet som är förknippad med fyndet detektivernas liv är i fara. Både Michael och Lene måste samarbeta för att skydda sig själva och andra involverade i saken.

Lene och Michael kompletterar varandra perfekt, vilket är nödvändigt när man löser sådana svåra fall som den här. Det förändrar inte det faktum att de måste vara vaksamma hela tiden. Den här gången får deras färdigheter, professionalism och erfarenhet inte göra dem besvikna.

Boken är så beroendeframkallande att man inte kan ta dina ögon eller öron ifrån den. När lyssnaren börjar äventyret kommer man inte att kunna sluta. Trofé ljudbok gratis är en gripande historia som är spännande från första minut. Huvudsakligen är den riktad mot vuxna med sina ibland drastiska och dramatiska händelser. Romanens författare tar hänsyn till många detaljer och berättar om dem ivrigt, vilket gör bilden av hela handlingen begriplig och förståelig för läsaren.

Den oförutsägbara plot vridningarna gör att lyssnaren inte kan förvänta sig vad som kommer att hända näst. Författaren lämnar utrymme för läsaren att reflektera, vilket gör boken till en lättläst och lärorik. Allt det ger spänning och gör att man vill börja läsa en önskan att lyssna på Trofé ljudbok om och om igen.

Om författaren: Steffen Jacobsen

Författaren till boken Trofé är Steffen Jacobsen. Han föddes den 27 november 1956 och är dansk ortopedkirurg, författare. Han publicerade sin första kriminella roman 2008.

Debutboken heter Passageren och gjorde honom populär i de nordiska länderna. Författaren tillbringade större delen av sitt liv i Grönland och Norge. Han förväntade sig aldrig att hans serie skulle bli så framgångsrik som den lyckades vara.

Steffen Jacobsen bor för närvarande i Danmark, där han arbetar som läkare och författare av de bästsäljande romanerna. Hans största framgång var översättningen av böckerna till engelska. Tack vare det hans romaner blev populära och mycket mer tillgängliga. Det gjorde att han snabbt samlat otroligt många beundrare av sina verk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk