reklamlänk

Triptyk Ljudbok

3.7/5

Författare: Karin Slaughter

ljudbok

Introduktion

Triptyk är en underhållande och otroligt intressant deckare skriven av Karin Slaughter. Det är den första delen i deckarserien om specialagenten Will Trent.

Boken Triptyk är en av de första böckerna som Karin har skrivit, men det kan inte kännas igen medan man lyssnar på ljudboken. Hon vet precis när som borde hon snabba på action och när som borde hon ge lyssnaren lite mer tid för analys.

I sina berättelser håller hon perfekt balans. Hon verkar veta perfekt vilken detaljnivå hennes mottagare föredrar och anpassar sina deckare till deras förväntningar. Hennes böcker säljs över hela världen i otrolig mängd. Hittills har hon sålt över 35 miljoner exemplar av sina deckare, varav Triptyk ljudbok gratis är en av de mest framgångsrika.

Triptyk: Handling

Eftersom Triptyk är den första boken i serien om Will Trent lägger författaren ganska mycket tid på inledning. Hon förklarar ganska mycket om de huvudkaraktärerna, deras förflutna och relationer som kan spela någon viktigare roll i framtiden. Det gör dock inte alls uttråkande, men tvärtom. Man blir fångad av hur komplexa och djupa karaktärerna är.

Triptyk ljudbok börjar med att lyssnare får lära känna kriminalassistenten Michael Ormewood. Det hittas en mördad kvinna i området och det är han som bestämmer att ta sig upp uppgiften att lösa fallet. Han vet dock inte än hur komplicerad den kommer att bli.

När han anländer på mordplats inser han att det kan vara en av de mest brutala och bestialska mord han har sett i hela sin karriär. Kvinnan är så stympat att det är svårt att känna igen vem hon egentligen är.

Så snart inspektören påbörjar utredningen kommer det fram att det bara är en början. Det hittas flera döda människor och fallet verkar bli mer och mer komplicerad med varje minut. Eftersom fallet blev så viktigt och allvarligt, har han fått hjälp av specialagenten Will Trent. Tyvärr redan från första ögonblick Ormewood ogillar sitt nya partner som leder till flera märkliga situationer.

Snart händer det några saker i Triptyk som tyder på att utredning kommer att bli mer personlig än de trodde i själva början. Det ser ut att Ormewood kommer att riskera sitt eget liv om han kommer att fortsätta med utredningen.

Kommer de att hitta den ansvariga för mordet och lära sig att samarbeta? Vem är mördaren och vad som står bakom hans handlingar? Svaren finns i Triptyk ljudbok gratis.

Om författaren: Karin Slaughter

Karin Slaughter är en amerikansk författare med många böcker som håller sig länge på bästsäljarlistor runt hela världen. Hennes deckare älskas av lyssnare runt hela världen. Hittills har hennes böcker översatts till trettio språk och sålt över 16 miljoner exemplar böcker totalt.

För sin debutbok har hon fått pris Crime Writer’s Association Dagger 2001. De två mest populära serier som Karin har i sin bibliografi är The Grant county serien och The will Trent serien. Förutom de två har hon skrivit över tio olika fristående böcker.

Författarens Pieces of Her som var släppt 2018 kommer förmodligen att filmatiseras av Netflix som köpte rättigheter för en kort TV-serie.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk