reklamlänk

Tressa - Tolv år och mamma Ljudbok

4.1/5

Författare: Tressa Middleton

ljudbok

Introduktion

Tressa – Tolv år och mamma berättar en fängslande, men sorglig historia av Tressa Middleton som år 2006 blev Storbritanniens yngsta mamma. I Tressa – Tolv år och mamma ljudbok gratis delar hon av sig med sina minnen, upplevelser, problem samt toppar och dalar.

Uppläsaren i Tressa – Tolv år och mamma ljudbok är Ella Schartner. Boken har översatts till svenska av Lena Kamhed. Tillsammans har de klarat att avspegla den fenomenala originella upplevelsen Tressa – Tolv år och mamma ljudbok på svenska.

Eftersom Tressa Middleton inte är författare, kan man känna att vissa beskrivningar saknar djuphet, men det gör bara att Tressa – Tolv år och mamma är själv mer autentisk. Tressa är inte rädd för att prata om till och med mest intressanta saker som hon hade gått genom.

Tressa - Tolv år och mamma: Handling

Tressa – Tolv år och mamma: En sann historia är en äkta, ingående berättelse om liv som Storbritanniens yngsta mamma. Hon har i flera år burit ett riktigt svårt uppdrag på sina axlar och försökt att uppfostra sitt barn trots att hon själv inte var helt uppvuxen.

I sin Tressa – Tolv år och mamma vill hon visa hur realiteten såg ut för henne, vad det krävdes av henne jämfört med “vanliga” föräldrar och vilka hinder stötte hon på. Man snabbt fastnar i den tragisk berättelse som visar livet som ung mamma från alla vinklar. Den detaljnivå som Tressa har i Tressa – Tolv år och mamma ljudbok gratis gör boken till och med upprörande i vissa delar.

Denna lärorika berättelse om liv, uppväxt och relationer mellan förälder and barnet är till och med kontroversiell ibland. Det gör dock bara att man får lära sig mycket om livet och hur andra människor klarar sig av i deras svåra situationer.

Man borde uppskatta särskilt mycket att Tressa – Tolv år och mamma är till en viss del skriven från barnets perspektiv som är riktigt ögonöppnande.

Alla upplevelser som vi får lyssna på i Tressa – Tolv år och mamma gör att man verkligen kan känna Tressas tankar i tiden då livet var svårast för henne. Allt verkade stå emot henne och hon själv aldrig hade tänkt att hon kan faktiskt bli en fullständig mamma.

Nu efter flera år berättar hon noggrant vilka som saker har hon upplevt både då och nu. De svåra fördomar, sårande ord och dömande blickar är bara en liten del av helheten. Vill man lära känna Tressa lite bättre, borde man få lyssna på Tressa – Tolv år och mamma ljudbok.

Om författaren: Tresse Middleton

Tresse Middleton är en brittisk kvinna som blev berömd efter att hon födde ett barn år 2006 när hon var bara tolv år gammal. Nu efter flera år vill hon dela av sig med sina erfarenheter, fördomar och saker som hon var tvungen att gå igenom som ett barn.

I sin biografi Tressa – Tolv år och mamma berättar hon noggrant hur hennes liv såg ut då för tiden och hur den utvecklades. Med många detaljer förnärmar hon hur svårt det var att uppfostra barn när hon själv inte visste vad det egentligen betyder att vara vuxen. Lyckligtvis hade hon några nära och kära som hjälpte henne i den svåraste tiden.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk