reklamlänk

Tre gånger så mycket kärlek Ljudbok

4/5

Författare: Marita Conlon-McKenna

ljudbok

Introduktion

Tre gånger så mycket kärlek är en vacker berättelse skriven av en väldigt framgångsrik författare Marita Conlon-McKenna. Boken är den sjunde delen i serien Irland-sviten. Därför om man är intresserad i denna ljudbok, borde man få tag i de tidigare delarna först.

Hela serien består av följande böcker: En alldeles särskild dag, En liten hattaffär på hörnet, Den glömda rosenträdgården, Kockskola för ensamma hjärtan, Bröllopsfixaren, Sommarbruden och såklart Tre gånger så mycket kärlek ljudbok gratis.

Författaren har en unik stil som gör att hennes berättelser är med enkla ord ovanligt gripande. Hon vet hur man engagerar lyssnare och vad som krävs för att skapa en histori som är spännande från början till slut.

Tre gånger så mycket kärlek: Handling

Eftersom Tre gånger så mycket kärlek är en fortsättning i serien om Irland-sviten, slösar författaren inte tid för att upprepa beskrivningarna från seriens tidigare delar. Så fort boken börjar blir man kastad mitt i action. De enda beskrivningarna som dyker upp gäller tiden mellan böckerna.

Huvudhandlingen i Tre gånger så mycket kärlek äger rum precis som dess föregångare i Irland. De vackra beskrivningarna gör att man kan helt enkelt falla i berättelsen på en gång. Författarens fantastisk stil gör att man glömmer om verkligheten riktigt snabbt.

Boken Tre gånger så mycket kärlek börjar ganska drastiskt. Kate, Moya och Rony får veta att deras mamma ligger för döden. Alla tre bestämmer sig återkomma till Dunmore omgående till sitt mors hus där de växte upp. Tyvärr när alla de tre träffas ännu en gång kommer det förflutna orsaka ganska stora skador och väcka upp det gamla avundsjuka dyka upp på nytt.

De börjar se på sitt liv från ett helt nytt perspektiv och ifrågasätta de viktigaste beslut som de har gjort i sina liv hittills. Kate som har väldigt framgångsrik karriär som advokat är ensamstående mamma. Allt hon försöker göra är att behålla den perfekta balansen mellan karriär och familj som är svårt i hennes fall.

Sedan får vi se den vackra Moya som i sin tur vurderer om hon egentligen är lycklig i sin äktenskap. Trots att hennes man, Patrick är otroligt charmig, är han också otrogen som gör att hon försöker förstå vem hon egentligen är och vad hon vill uppnå i livet.

Den tredje systern Romy har rest hela världen runt, men inte kommit hem till Irland på flera, flera år. Nu är det dags att sitta tillsammans och lösa de gamla problemen de står inför. Hur kommer de gå tillväga? Det är det som Tre gånger så mycket kärlek ljudbok gratis svarar på.

Om författaren: Marita Conlon-McKenna

Marita Conlon-McKenna är en irländsk författare föddes den 5 november 1956. Hon specialiserar sig i barnböcker och historisk fiktion. Hennes mest igenkänd bok är utan tvekan novel Under the Hawthorn Tree. Den är också den första boken i serien Children of the Famine. Mellan 1990 och 2020 har hon skrivit över tjugofem fantastiska böcker.

Författaren av Tre gånger så mycket kärlek ljudbok har fått väldigt många olika priser och utmärkelser som bara bekräftar att lyssnare och kritiker älskar hennes verk. Några av de viktigaste priserna är International Reading Association Award 1991, Frankfurt Book Fair Children’s Choice Book Pris 1993 och Austrian Children and Youth Book Pris 1994.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk