reklamlänk

Tio grisar nere Ljudbok

4.1/5

Författare: Denise Rudberg

ljudbok

Introduktion

Tio grisar nere är en bok fullspäckad med spänning och action som ska passa varje deckare älskare. Boken är skriven av en erfaren författare Denise Rudberg och är den tionde delen av Marianne Jidhoff- serien.

Den tionde boken i serien var efterlängtad och levererar det som Denise Rudbergs fans älskar i hennes böcker. Berättelsen är fullspäckad med oväntade plotvridningar, en otroligt intressant cliffhanger samt massa beskrivningar som kompletterar bilden.

I Tio grisar nere kan vi återkomma till de välkända Marianne Jidhoff och få se hur hennes förflutna såg ut. Livsavgörande val, hemligheter och mycket mer förväntar lyssnaren i Tio grisar nere ljudbok gratis.

Tio grisar nere: Handling

Den här gången med hjälpt av “Tio grisar nere” tar oss Denise Rudberg på en resa tillbaka i tiden tillsammans med förundersökningsledaren Marianne Jidhoff. En brutal dödsskjutning orsakar att hon måste övervinna sina minnen och hantera sin förflutna. Det var då hennes dåvarande make Hans utredde ett liknande fall, en krogsskjutning.

Tillbaka i tiden ska vi möta den självsäkra och förslagna Sacha Jungfeldt som bestämde sig att börja ett nytt liv så långt från Stockholm som möjligt.

Ännu en gång får vi träffa Marianne Judhoff, Torsten Ehn och Augustin Madrid i en utredning som är både fullspäckad med osammanhängande fakta och intressanta, spännande plotvridningar. Man får även titta lite närmare på Mariannes förflutna och få veta lite mer om hennes avlidne make, Hans. Och det görs på ett otroligt fängslande sätt. Man kan bli överraskad hur intressant han var som person och hur hans död påverkade Marianne.

I Tio grisar nere ljudbok kan man hitta det som sedan länge förväntades av Elegant Crime- serien. Det visas den mänskliga sidan av Marianne Judhoff och hennes förflutna. Man kan komma närmare hennes känslor och förstå varför hon är en sådan person som hon är.

I bakgrunden är det två parallella, pågående trådar. En av dem är det förflutna och den andra är nuvarande utredningen. De två binds ihop på ett fängslande och intressant sätt som gör att man bara vill ha mer.

Denise Rudberg är utan tvekan bra på att väcka känslor hos lyssnare. Hennes skrivtalang visar sig i varje del av boken. Hon håller ordentlig balans mellan beskrivningar och action samt vet vilka som detaljer är viktiga. Allt det gör att man aldrig är uttråkad med Tio grisar nere ljudbok gratis och hennes tidigare böcker.

Om författaren: Denise Rudberg

Denise Rudberg föddes den 19 juni 1971. Hon är en otroligt erfaren och framgångsrik författare. Rudberg har många succéböcker i sin portfolio. Förutom det är hon engagerad i många olika projekt som inte har att göra med skrivande. Bland annat var hon tillsammans med Camilla Läckberg programledare i TV programmet Läckberg & Rudberg.

Författaren har debuterat med boken Väninnan som publicerades för första gång 2000. Sedan dess har hon skrivit över 30 böcker. De i Marianne Judhoff – serien gav henne en internationell berömmelse.

En av de viktigaste steg i hennes karriär var när hon bestämde sig att byta genre 2010. Sedan dess skriver hon inte längre chick lit utan deckare i en stil som hon själv kallar ”Elegant Crime”.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk