reklamlänk

Tills alla dör Ljudbok

4.2/5

Författare: Diamant Salihu

ljudbok

Introduktion

Tills alla dör är en bok inom brottslighet och kriminologigenre skriven av Diamant Salihu. Boken var publicerad 2021 och berättar om konflikt som kostar tiotals liv på bara några år. Trots att det är tysthetskultur bland gängar, klarade författaren av att dra ut några jätteintressanta och sällsynta historier.

Den får otroligt goda recensioner inte bara av vanliga läsare och kritiker, men också ljudbokens lyssnare. Tills alla dör ljudbok gratis är fullspäckad med emotionella beskrivningar och äkta, spektakulära berättelser. Författaren besvarar frågor som man inte ens skulle våga fråga om man var i hans skor.

Salihu var inte rädd för att konfrontera de farligaste brottslingar. Tills alla dör ljudbok anses som en av årets viktigaste och mest lärorika böcker. Utan tvekan är det en bok som kommer att hjälpa dagens svenska samhälle och dess problem.

Tills alla dör: Handling

Tills alla dör är ett verk som berättar om konflikten mellan de mest populära gängen nordväst om Stockholm, Dödspatrullen och Shottaz. Det talas om konflikt som själva gängar kallar för ett krig.

Eftersom boken handlar huvudsakligen om ungdomar, hopplöshet och problem som de ungarna står framför kan det vara ett underbart förslag för alla som är intresserade av dagens svenska samhälle. Själva författaren sade att han gjorde hans bästa för att komma så nära denna miljö och kunna beskriva den så bra som möjligt. Tack vare hans engagemang får vi lyssna till de livliga, äkta och spännande berättelser som kriminella har gått med på att dela.

Boken består av massa fakta och historier som människor involverade i gängen, de anhöriga, deras vänner och till och med skolpersonal som vittnade olika situationer. Det svåraste med sådana ämnen är att vinna förtroende av dem som har högre rang i hierarkin. Diamant Salihu var tvungen lägga mycket tid på att bevisa sig vara trovärdig.

En sådan ögonöppnande och värdefull bok är inte lätt att hitta. Den brutala vardagen som de ungarna lever i verkar helt skrämmande för de som aldrig hade att göra med sådana ämnen i sitt liv. De lever för att bevisa de andra i gängen att de är bättre. Vardagen fullspäckad av droger, vapen och rapmusik som leder till det värsta.

Tills alla dör ljudbok gratis på ett sätt försöker svara på frågan: varför mördar de varandra?

Det här är ett fint förslag för alla som av någon anledning hade velat fördjupa sig i det intressanta ämnet av kriminologi och gängar. En sådan lärorik som ringar in problematiken med uppmärksamhet på detaljer

Om författaren: Diamant Salihu

Diamant Salihu är en svensk författare som föddes i Gjakova i Jugoslavien 1983.

Sedan 2006 han har arbetat för några störa tidningar sådana som Expressen och SVT. Redan år 2006 började han resa för att vara tidningens korrespondent både i London och New York.

Under tiden arbetade han med att samla information för den nyaste bok som han släppte 2021. Han debutbok Tills alla dör tvingade honom att riskera hans eget liv och karriär.

Reportageboken krävdes av honom långa intervjuer med sveriges farligaste brottslingar, människor från deras omgivning och deras vänner. Allt det orsakade att Tills alla dör är en autentisk, lärorik och spännande bok värt att rekommendera även om man inte brukar lyssna på ljudböcker i sådan tematik.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk