reklamlänk

Till minne av en mördare Ljudbok

4.2/5

Författare: Pascal Engman & Johannes Selåker

ljudbok

Introduktion

Till minne av en mördare skriven av Pascal Engman och Johannes Selåker är ett riktigt mästerverk i deckargenre. Författarna har gjort ett otroligt bra jobb med sina djupa, detaljerade beskrivningar, fantastiska karaktärer, fängslande handling och en cliffhanger som inte bara är överraskande men också spännande.

Uppläsaren i Till minne av en mördare ljudbok gratis är ingen annan än Jonas Malmsjö vems flera år erfarenhet och konst försäkrar att inläsningen är både spännande och av toppkvalitet. Hans beroendeframkallande röst och perfekta förståelse av känslor hos karaktärerna gör det helt omöjligt att ta sig ifrån lyssnandet. Allt det kryddas till med längden av Till minne av en mördare ljudbok som är över 19 timmar lång.

Till minne av en mördare: Handling

Till minne av en mördare är en början på en spännande och helt fantastisk deckarserie Skymningsland. Det är just Till minne av en mördare ljudbok gratis som inför Tomas Wolf och Vera Berg som samtidigt ska försöka lösa det otroliga svåra mordfallet. I Till minne av en mördare ljudbok kommer det visa sig att både Tomas och Vera ska sätta sig i livsfara.

Naturligtvis börjar Till minne av en mördare ljudbok med en fascinerande inledning. Pascal och Johannes klarar att inleda de huvudkaraktärerna på ett väldigt smidigt sätt. De gör det så fantastiskt att det är svårt att inse när man har lärt känna både Tomas Wolf och Vera Berg.

Huvudhandlingen i Till minne av en mördare kretsar runt drastiska morden som började sommaren 1994. Allt börjar med att en kvinna hittas död. Märken på hennes kropp tyder på att hon blev strypt till döds. Tyvärr kommer inspektörerna finna ut att den kvinnan är bara en början. Snart kommer de hitta flera kropp som tyder på att de har att göra med en seriemördare.

Vera Berg, Tomas Wolf och den nyss hemkomne FN-soldaten gör sitt bästa för att svara på den viktigaste frågan- vem som står bakom morden? Ju längre är gärningsmannen fri desto större chans att flera personer ska dö. För att göra saken värre alla de har sina privata problem som kommer att påverka utredningen.

Kommer de att hitta seriemördaren? Vem är det och vilka motiven som finns bakom de dramatiska handlingarna? Och varför har de en känsla att gärningsmannen är närmare än de tror? Svaren på alla de frågorna finns i Till minne av en mördare där Pascal Engman i samarbete med Johannes Selåker gör sitt bästa för att hålla lyssnarna i spänning.

Om författarna: Pascal Engman och Johannes Selåker

Författarparet Pascal Engman och Johannes Selåker överraskar med sina fantastiska ideer och samarbete vilkets effekt är den underbara boken, Till minne av en mördare som påbörjar förhoppningsvis en lång deckarserie Skymningsland.

Pascal Engman är en svensk journalist och författare föddes den 30 juli 1986 i Stockholm. De största tidningar han fick arbeta för är Trelleborgs Allehanda, Nyheter24 och Expressen. År 2017 påbörjade släppte han sin debutroman, Patrioterna. Boken blev en så stor succe att Pascal bestämde sig att sälja TV-rättigheter till boken i april 2018.

Johannes Selåker är också en svensk journalist med en stark bakgrund som nyhetschef och biträdande nöjeschef. Han fick arbeta för sådana stora media som Expressen och Aftonbladet. Nu för tiden fokuserar han på sin författarkarriär vilkens resultat är Till minne av en mördare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk