reklamlänk

Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar Ljudbok

3.8/5

Författare: Hanna Widerstedt & Leone Milton

ljudbok

Introduktion

Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar är en väldigt lärorik och intressant bok skriven av Hanna Widerstedt tillsammans med Leone Milton. Tillsammans har de berättat historier som Hanna bar i sig på ett riktigt ovanligt och gripande sätt. Boken har blivit en enorm succe både i Sverige som i hela världen.

I Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar berättar Hanna om sitt liv som kändis i Sverige och vad som orsakade om att hon flyttade ifrån Sverige.

Hon berättar om väldigt privata saker från sitt liv för att hjälpa andra människor att undvika vissa fel som hon har gjort. Man kan se att oavsett hur framgångsrik man är kan man alltid återkomma till botten väldigt snabbt. I sin biografi, Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar ljudbok gratis förklarar hon hur hennes liv hade sett ut från hennes perspektiv.

Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar: Handling

I Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar berättar Hanna om sina upplevelser och år som kändis i Sverige. Efter en stor drama som handlar om en fejkad relation influencer Jockiboi vill hon vara ensam i lugn och ro. Tyvärr är det inte möjligt hemma i Sverige. Det gör att hon bestämmer sig flytta till Berlin.

Hennes plan var ganska enkelt. Hon ville bli en konstnär. Men det visade sig vara ett svårare mål än hon trodde i själva början. Efter bara några veckor förstod hon att hon inte kommer ha råd med att bo i Berlin med inkomst som hon hade för tillfället. Det orsakade att hon började att leta efter ett extrajobb. Tyvärr dag efter dag får hon bara negativa svar då hon inte kunde tyska.

Snart efter blir hon inbjuden på en strippbar där hon blir erbjöd att dansa för pengar. Enligt Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar ljudbok gratis ledde det riktigt snabbt till att hon började sälja sig hela för pengar. Hanna berättar i Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar hur allt det började, vad hon tänkte om och vad som stod bakom hennes beslut.

Lyckligtvis till i kontrast till sina kollegor vill hon inte ha droger eller alkohol. Istället blir hon beroende av shopping. Hennes liv blir ödelagt så småningom. Den jättepopulära kvinnan blev nu en människa som desperat försöker hitta sitt eget mål i livet. På samma tid är hon på en väg till självdestruktion.

Hanna i Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar ljudbok berättar att hon var tvungen göra abort, skar sig eller till och med planerade att ta sitt liv. Hon delar av sig med hur hon kände då för tiden och hur alla handlingarna i Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar påverkade henne som individ.

Om författaren: Hanna Widerstedt och Leone Milton

Hanna Widerstedt är en svensk författare, bloggare och influenser. Hon är känd framför allt känd tack vare sin kontroversiellt liv och programmet Big-Brother där hon deltog som en av husets invånare. Efter en större drama bestämde hon att flytta till Berlin för att börja sitt liv på nytt. Tyvärr verkligheten visade sig svårare att hantera än hon trodde i början som hon beskriver i Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar.

Leone Milton är en svensk journalist och författare. Hon har arbetat som journalist sedan 2010. Några av de mest populära böcker som Leone har skrivit är: Mamma med ätstörning, Kämpa smart och dröm stort, Den motvilliga modellen och Lyckomyten. År 2021 har hon skrivit Till mina torskar : mitt liv på Berlins sexklubbar tillsammans med Hanna Widerstedt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk