reklamlänk

The Play Ljudbok

3.3/5

Författare: Karina Halle

ljudbok

Introduktion

The Play är en utmärkt romantisk berättelse skriven av Karina Halle. Ljudbokens uppläsare är Antony Ferguson och Jillian Macie, tillsammans skapar de den oförglömliga stämningen som The Play ljudbok är berömd av.

Karina Halle har redan många gånger varit på världens mest populära bästsäljarlistor och med The Play har hon bevisat varför är hennes stil perfekt. Hon kan engagera lyssnaren från första minut och hennes otroligt intressant handlingen gör att man vill ha mer och mer.

Författaren har precis som i sina föregående succéböcker skapat en explosiv blandning mellan huvudkaraktärerna. Denna bok är ett framstående exempel på en bra romantisk roman. Om du gillar att ta sig på en fin resa och glömma om realitet då är The Play förslag för dig.

The Play: Handling

Huvudkaraktärerna i The Play ljudbok är Lochlan och Kayla. Tillsammans tar de lyssnare på en fantastisk resa som förklarar vad det äkta kärlek betyder. Blandning av deras karaktärer är med enkla ord explosiv.

Kayla är en framgångsrik kvinna som kan sköta sig själv på alla sätt och vis. Hon vet vad hon vill och hur hon vill ha det. Hon hade klarat sig genom åren tills hon blev lite över trettioårsålder. Det var då hon hade insett att hennes vänner Stephanie och Nicola hittade partner och hon fortfarande var ensam.

Efter mängd dejter och blinda dejter har hon bestämt att leva i celibat. Det varar tills hon möter Scot Lachlan McGregor, kusin av Bram och Linden som är tillsammans med Kaylas vänner. Han verkar vara Kaylas ideal, men den mannen är inte lätt att få sig närmare till.

Lachlan är inte bara framgångsrik rugbyspelare, men också typisk macho som varenda kvinna drömmer om. Han är välbyggd, sexig och manlig som ingen hon hade träffat förut. Men tyvärr det är inte lätt att lära känna honom på grund av hans uppträdande.

Det är då Kayla i The Play ljudbok gratis behöver bestämma vad är det hon vill göra med saken. Är det man som hon vill satsa på och försöka bli tillsammans med? Eller är deras karaktär blandning för stark för att kunna lyckas? Dessa frågor besvaras naturligt i The Play ljudbok gratis.

Gillar man goda romantiska berättelser är utan tvekan The Play ett måste för varenda ljudbok lyssnare. Historia av Lochlan och Kayla och så beroendeframkallande och vacker på samma tid att många drömmer om en kärlek som finns mellan de två.

Om författaren: Karina Halle

Karina Halle ärr en amerikansk författare, resande journalist och före detta musiker. Hon har varit på bästsäljarlistor i sådana stora tidningar som New York Times, Wall Street Journal och USA Today. Hennes mes berömda verk är The Pact, A Nordic King och Sins & Needles. I sin bibliografi har hon också över 60 vilda, romantiska romaner.

Hennes böcker har översatts till över 20 olika språk och har blivit otroligt populära runt hela världen. I privatliv bor hon på en ö i Brittisk Columbia och Los Angeles tillsammans med sin man och hund Bruce. Mer information om henne finns tillgänglig på hennes hemsida, Instagram och Tweeter: https://authorkarinahalle.com/about-me

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk