reklamlänk

Tebutiken på hörnet Ljudbok

4.1/5

Författare: Milly Johnson

ljudbok

Introduktion

Tebutiken på hörnet är en vacker kärleksroman skriven av Milly Johnson. Milly ser till att alla hennes böcker ska vara ligga på toppkvalitets nivå. Boken har översatts till svenska från engelska av Helena Sjöstrand Svenn och Gösta Svenn som klarade att avspegla den underbara stämningen från den originella versionen av Tebutiken på hörnet ljudbok gratis.

Uppläsaren i den enormt engagerande berättelsen Tebutiken på hörnet är ingen annan än Gabriella Boris som specialiserar sig i inläsning av kärleksromaner. Hennes röst har hittills kryddat till sådana fantastiska ljudböcker som Hjärta av sten, Märkt för livet, Gården i dalen och flera fantastiska verk. Tycker man om kärleksromaner är Tebutiken på hörnet ett riktigt fängslande förslag.

Tebutiken på hörnet: Handling

Med Tebutiken på hörnet tar oss Milly Johnson för en oförglömlig resa till sin fantastiska värld fullspäckad med starka känslor, intrigerande karaktärer och beroendeframkallande handlingar. Så snart man fördjupar sig i Millys värld är det så svårt att ta sig ifrån lyssnandet att man skulle kunna likaväl sträcklyssna på Tebutiken på hörnet ljudbok.

Den spännande Tebutiken på hörnet är ett riktigt mästerverk som engagerar lyssnarna runt hela världen på flera nivåer. Milly verkar veta perfekt hur man väcker emotioner och förser lyssnarna med beroendeframkallande beskrivningar som gör att man glömmer om verkligheten.

Tebutiken på hörnet ljudbok tar oss till Spring Hill Square, ett av de lugnaste ställen i världen där man kan andas ut. Det är just i Spring Hill Square där titelns Tebutiken ligger. I butiken arbetar huvudkaraktären, Leni Merryman som skapar en underbar atmosfär som gör det lättare att lära känna riktiga vänner.

Snart efter inledningen får vi lära känna alla de kvarstående karaktärer som Molly Jones, Will Lintons, Carla Pride och flera intressanta personer. Vi får följa dem tillsammans med Leni och se hur alla deras liv blandar ihop så småningom. Kommer de att hitta lugnet i Lenis tebutik?

I den fantastiska Tebutiken på hörnet ljudbok får vi erfara allt man kan kräva av toppklass kärleksroman. Man kan klart se varför Tebutiken på hörnet och flera Millys verk hamnar på bästsäljarlistor runt hela världen. Så snart man är klar med Tebutiken på hörnet ljudbok gratis vill man finna ut när som kommer den nästa av Millys böcker översättas till svenska.

Om författaren: Milly Johnson

Milly Johnson föddes den 23 februari 1964 och är en av de mest kända engelska författare. Hon har skrivit över 19 bästsäljare som såldes i över tre miljoner exemplar runt hela världen.

För sina romaner har hon tilldelats en mängd viktiga priser och utmärkelser varav nomination till Melissa Nathan award för för Romantic Comedy 2012 och RoNA pris för Comedy Romance år 2014 verkar vara de viktigaste.

Bibliografi av Milly är väldigt imponerande. Sedan sin debut som författare år 2007 med boken The Yorkshire Pudding Club har hon skrivit över 20 böcker fram till 2021. Några av hennes mest kända böcker är Tebutiken på hörnet, Den enda rätta och flera som inte än har översatts till svenska.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk