reklamlänk

Tatuerad torso Ljudbok

4/5

Författare: Helene Tursten

ljudbok

Introduktion

Tatuerad torso är en oerhört spännande och engagerande deckare skriven av Helene Tursten. Den är den tredje boken i serien om Irene Huss. Ännu en gång får vi träffa Irene Huss och följa henne i den svåra utredningen som hon stötar på. I den här delen kommer tatueringar spela en viktig roll i historien.

Uppläsaren i Tatuerad torso ljudbok gratis är Angela Kovacs som man kan känna igen från sådana böcker som Vår egen lilla hemlighet, Svara om du hör mig eller Pojken som slutade gråta. Hennes utmärkta inläsning gör att man kan med enkla ord förälska sig i serien. Hon vet precis hur man skapar känslor och den ordentliga stämningen i berättelse.

Tatuerad torso: Handling

Eftersom Tatuerad torso är redan den tredje boken i serien om Irene Huss och hennes äventyr, slösar Helene ingen tid på onödiga beskrivningar. Med enkla ord är man kastad mitt i den snabba action redan från de första minuterna av ljudboken.

Det viktiga med Tatuerad torso är att ljudboken har ett riktigt stort tempo som i sin tur gör att man måste vara fokuserad när man lyssnar på den. Annars kan det vara lite svårt att hänga med handlingen i Tatuerad torso ljudbok gratis.

Huvudhandlingen i Tatuerad torso ljudbok kretsar runt ett konstigt mord. Under stenar på stranden utanför Göteborg hittas det flera delar av människokropp. Det finns nästan inga ledtrådar eller något som skulle förklara vem som personen är. Dock är det något som låter inspektörerna att påbörja utredningen.

På den döde mannens torso finns det en tatuering som är helt speciell. Den låter Irene Huss tillsammans med polisen att hitta ytterligare ledtrådar. Utredningen i Tatuerad torso ljudbok leder Irene till köpenhamn och verkar inte förklara för mycket tills hon får möta den mystiske Tom Tanaka. Ju mer gräver hon i fallet desto farligare det blir både för henne och alla andra engagerade i utredningen.

Kommer Irene att hitta den ansvarige för mordet? Vad är det för tatuering mannen hade på torso och vad den betydde i utredningen? Kommer mördaren att hittas innan den slår igen? Och varför blir utredningen farlig för själva Irene? Alla dessa och flera själv mer intressanta frågor kommer att besvaras i Tatuerad torso ljudbok. Om man gillar goda, autentiska deckare är utan tvekan Tatueras torso ett perfekt förslag.

Om författaren: Helene Tursten

Helene Tursten eller egentligen Ulla Helene Marie Samuelsson Tursten föddes den 16 februari 1954 i Göteborg. Hon är en av de mest kända och framgångsrika svenska kriminalförfattare. I flera år har hon varit bosatt i Sunne i Värmland.

En av hennes mest framgångsrika serie är den om Irene Huss som Tatuerad torso är en del av. Böckerna om Irene har flera gånger filmatiserats och de har tillfört henne popularitet i hela Norden.

Några andra av hennes andra finaste böcker är Kvinnan i hissen och andra mystiska historier, Svarta diamanter eller Mina mindre mord och mysterier. Tatuerad torso är dock en av de bästa böcker i hennes arsenal.

Flera av hennes böcker har översatts till 18 olika språk, bland annat tyska, engelska eller norska. Vissa av de har blivit enorma succeer i Danmark där de till och med filmatiserats.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk