reklamlänk

Syndoffer Ljudbok

4/5

Författare: Jeanette Bergenstav

ljudbok

Introduktion

Syndoffer skriven av Jeanette Bergenstav är en spännande början på serien om Jennifer Sundin. Denna utmärkta berättelsen är allt som en god deckare består av. I Syndoffer ljudbok gratis ska man hitta fascinerande intriger, djupa karaktärer, snabba vändningar i handlingen samt cliffhanger lika fantastisk som oväntad.

Det går inte att hoppa över den utmärkta rösten i Syndoffer ljudbok gratis. Uppläsaren i Syndoffer är ingen annan än själva Sofia Berntson som kryddar till ljudboken med sin magiska stil och fängslande talang. Hon är en riktig stjärna med sådana fantastiska ljudböcker på sitt konto som Sona sitt brott, Fröken Perfekt, Det som i blod står skrivet eller Det stulna barnet, men också flera andra.

Syndoffer: Handling

Syndoffer är en stark deckare och dess huvudhandlingen börjar väldigt snabbt. Snart efter inledningen av Syndoffer ljudbok får vi veta att två personer har blivit brutalt mördade. Det finns inga ledtrådar på brottsplatsen. Ingen har sett eller hört något och hela situationen ser väldigt misstänksamt ut. Frilansjournalisten Jennifer Sundin bestämmer sig att utreda fallet på egen hand. Hon kliver rakt in på brottsplatsen för att se om det finns något som helst ankarpunkt.

Tyvärr hittar hon inget och precis som polisen behöver hon att fördjupa sig i relationer av de mördade personer. Allt pekar på att utredningen ska ta längre än hon antog i början, men snart inträffar det ännu ett mord.

Nu blir situationen så allvarlig att polisen lägger mer resurser till utredningen. Också Jennifer bestämmer sig fokusera så hårt som det går och använda sina kontakter för att snabba på vissa delar av utredningen. Utan snabb och modig reaction kan vara flera människoliv drabbade av den psykopatiska mördaren som både Jennifer och polisen anser stå bakom morden.

Allt blir ännu svårare när Jennifers privatliv blandar i handlingen av Syndoffer ljudbok. Hon ska vara tvungen att lösa flera problem samtidigt. Trots att detta fall kan leda till stora pengar är hon också tvungen att ta hand om sina nära och kära.

Vem är det som står bakom de märkliga morden i Syndoffer ljudbok? Hur är det möjligt att det inte finns några ledtrådar på mordplatsen? Och vad är det som distraherar Jennifer och gör så svårt att leda utredningen? Svaren finns såklart i den fantastiska Syndoffer där Jeanette såg till att beskriva varenda av trådarna ordentligt.

Om författaren: Jeanette Bergenstav

Jeanette Bergenstav är en svensk författare föddes den 21 juni 1967. Hennes verk fokuserar sig på barn- och ungdomsböcker och ofta har hundar som tema. Författarens helt ovanliga stil och talang gör att hon vet precis hur man engagerar lyssnarna och vad som krävs för att göra historier beroendeframkallande.

Syndoffer är Jeanettes första bok i serien om Jennifer Sundin och den första lika allvarlig kriminalroman. De föregående böckerna var mer eller mindre ungdomslitteratur, men den här gången bestämde sig Jeanette att hon ska gå fullt ut och satsa på en riktig deckare. Man ska säga att det lönade sig då Jeanettes popularitet och salg snabbt gick upp.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk