reklamlänk

Svarta änkan Ljudbok

4.1/5

Författare: Thomas Bodström

ljudbok

Introduktion

Svarta änkan är en spännande, men sorgligt bok som förklarar dödsfall av 57-årige Ove. Författaren bakom boken är också advokaten som tagit del i utredningen och hela rättegången om Oves död, Thomas Bodström. Hans och dotterns insats i fallet resulterade i att mördaren hittades.

Uppläsaren i Svarta änkan ljudbok gratis är Magnus Roosmann som passar perfekt till denna roll. Hans röst lägger till tempot i historien och bygger upp stämningen. Med enkla ord är han en underbar krydda för berättelsen som är spännande från första till sista ord.

Efter några år bestämmer Thomas Bodström att dela av sig med hans minnen om Oves mordfall i Svarta änkan. Det är en historia som fokuserade på sig hela Sveriges ögon.

Svarta änkan: Handling

Svarta änkan är en deckare fullspäckad med ovanliga vändningar, intressanta beskrivningar och cliffhangern som får lyssnare att lyssna på den med vidöppna ögon. Trots att boken är fullspäckad med detaljer finns det ingen möjlighet att hitta något som inte stämmer ihop. Alla fakta, pågående handlingar och karaktärer verkar vara så naturliga att man kan lätt känna att det hände på riktigt.

Huvudhandlingen i Svarta änkan ljudbok börjar med en död av en 57-årig Ove. Mannen hade flera hälsoproblem som pekade på att han inte har särskilt mycket tid kvar. När en ambulanshelikopter landar är det redan för sent och han konstateras ha dött av naturliga orsaker. Ingen skulle sätta någon frågetecken om inte hans dotter reagerade starkt på beskeden om Oves död. Det gör att alla vill förklara vad som hände med Over i hans sista dag.

Thomas Bodström, författaren av Svarta änkan ljudbok är advokaten som fick i uppdrag att utreda fallet och hjälpa familjen att gå igenom rättegången om Oves död. Nu efter några år berättar advokaten på sitt eget sätt om denna häpnadsväckande händelsen och mordfallet. Han klarade att återskapa hela bekantskap av Ove och fästmön.

Författaren av Svarta änkan ljudbok förklarar steg för steg hur han samlade information om Ove. Allt det gjordes genom flera långa och krävande intervjuer med Oves familj och hans vänner. Polisen hjälpte till med att förklara hur Oves relation med fästmön såg ut. Allt det kryddas till med hur dottern kämpade om att få polisen att utreda dödsfallet ordentligt.

Det som presenteras i Svarta änkan ljudbok gratis är en skakande bild på ett av mest chockerande mordfall i Sverige på senare år. Information som Thomas delar av med sig får man att förstå hur nära var det att släppa mördaren fri. Om inte Oves dotterns insats hade en annan man hamnat i livsfara.

Om författaren: Thomas Lennart Bodström

Thomas Lennart Bodström föddes den 9 april i Uppsala. Han är en välkänd svensk författare och advokat. Han har tagit det i utredningen och rättegångsprocessen om en av mest populära mordfallen under senaste år, saken av Cyanidkvinnan.

Författarens advokat karriär fick honom att samla flera intressanta historier genom åren. Det gjorde att han bestämde att släppa deckarböcker. År 2003 publicerade sin första bok, 700 dagar i Rosenbad. Mellan 2003 och 2020 publicerade han över 10 böcker. Några av de blev stora succer. De mest populära är utan tvekan: Inifrån: makten, myglet, politiken, 700 dagar i Rosenbad, När folkmordet kom till Sverige och Svarta änkan.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk