reklamlänk

Super-Charlie Ljudbok

4.4/5

Författare: Camilla Läckberg

ljudbok

Introduktion

Ännu en gång återkommer Camilla Läckberg med en fantastisk bok Super-Charlie och rymdvalpen i serien om Super Charlie. Den här boken är redan den elfte boken i denna barnboksserie och är underhållande både för föräldrar och de yngre.

Den enormt positiv och rolig berättelse är uppläst av ingen annan än Morgan Alling som har jättestor erfarenhet i uppläsning av barnböcker. Man får känna igen hans röst inte bara från de tidigare böcker i serien Super-Charlie, men också flera andra ljudböcker som kriget är slut, Goda rån är dyra, Fyra folksagor eller Snabba cash.

Om man är ute efter en utmärk barnboksserie, är utan tvekan Super Charlie ljudbok gratis det perfekta förslaget.

Super-Charlie: Handling

Super-Charlie är en barnboksserie fullspäckad med roliga karaktärer, underhållande vändningar i handlingen samt intressanta ställen. Beskrivningar som Camilla förser lyssnarna med låter alla, både de unga och äldre att fördjupa sig i den mystiska världen av Super-Charlie ljudbok gratis.

Den här gången hamnar vi tillsammans med Super-Charlie i en ganska svår situation. Vi får se att familjen som Super-Charlie är del av adopterar en liten hund, valpen Lilly. Alla i familjen älskar Lilly sedan första ögonblick, men Super-Charlie tror att det är något mystiskt och konstigt med den lilla valpen.

Han har sina misstankar och påbörjar sin egen, liten utredning. Kan det vara sant att den lilla söta Lilly är i själva verket ett läskigt mönster? Ingen skulle tro honom om han sa det till de äldre. Därför behöver han finna ut själv. I hans teori är den lilla valpen en alien som hade sprungit bort och hamnat på jorden. Han bestämmer sig att hjälpa valpen hitta sin riktiga familj.

Kommer Super-Charlie i hitta nära och kära av den lilla Lilly? Hur är det möjligt att hans föräldrar inte märkte att Lilly är ett mönster? Och vad som ska hända om Super-Charlie med hjälp av sin lillasyster Polly inte kommer att lyckas att hitta Lillys familj? Dessa och flera frågor besvaras i Super-Charlie ljudbok gratis.

Författaren bakom Super-Charlie ljudbok har sett till att serien ska vara engagerande för lyssnarna hela vägen ut. Man ser klart att hon arbetar hårt för att skriva fängslande och gripande historier varav Super-Charlie ljudbok är det perfekta exemplet. Tycker man om barnböcker är utan tvekan serien Super-Charlie ljudbok en av de finaste förslag.

Om författaren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg är en av de mest framgångsrika och välkända svenska författare. Hon föddes den 30 augusti 1973 i Fjällbacka som ofta dyker upp i hennes deckare. Två genre som hon gärna skriver i är barnböcker och deckare. Förutom skrivande deltar hon i flera olika projekt och program samtidigt.

Man ska understryka att Camilla Läckberg är en av de viktigaste personer i den svenska popkulturen. Hon hade haft en rad TV- serier som Läckberg och Rudberg, Välkommen åter, varit host på Stjärnorna på slottet och blivit med i serien Alla mot alla med Filip och Fredrik.

För sina utmärkta prestationer har hon tilldelats Årets Kvinna 2012 av Expressen, Sveriges bäst säljande författare 2009 och Europas sjätte bäst säljande författare 2009. Nu är hon åter med den fantastiska serien om Super-Charlie som är älskad av flera barn och deras föräldrar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk