reklamlänk

Sune Bestman Ljudbok

4.6/5

Författare: Anders Jacobsson & Sören Olsson

ljudbok

Introduktion

Sune Bestman är en av finaste verk av Anders Jacobsson och Sören Olsson. Det finns nog inga svenskar som inte känner igen Sune. Den fantastiska karaktären är en underhållande kompan av unga och äldre sedan flera år. Denna delen, Sune Bestman ljudbok är baserat på filmen som publicerades år 2019.

Trots att flera år har gått sedan den första delen av Sune har publicerats, är den fortfarande på topp. Det finns inga lika utmärkta alternativ för barnbok och med Sune Bestman bevisar författarna ännu en gång varför just den serien är så populär i Sverige.

Kvalitet av texter, roliga handlingar och lärorika konklusioner gör Sune Bestman ljudbok gratis till en bok som inte går att missa. Det är ett fint förslag både för yngre och äldre.

Sune Bestman: Handling

Sune Bestman är en otroligt fantastisk och underhållande barnbok. Den är fullspäckad med humor, roliga händelser och lätta, lärorika konklusioner. Den får man att skratta hela tiden från första till sista minut.

Serien om Sune som Sune Bestman ljudbok är en del av anses vara riktad mot barn. Det är dock inte helt rätt då böckerna älskas av människor i alla ålder. Såklart, det kan ha att göra med att serien har varit populärt sedan 1984 som i sin tur gör att flera vuxna känner igen Sune från sitt barndom.

Huvudhandlingen i Sune Bestman är baserat på film med samma titeln som släpptes 2019. Historien i Sune Bestman kretsar runt Sunes morfar som ska gifta sig. Vår huvudkaraktär är bett att bli morfars bestman som gärna tar sig an uppdraget. Trots vara otroligt stolt är han lite stressad om han kommer att hantera det ordentligt.

Tyvärr Sunes lärare i Sune Bestman berättar att under tiden då bröllopet äger rum kommer klassen åka på en klassresa. Så blir det en dålig dilemma om vad som är viktigare för Sune. Det är jätteviktig för honom att vara på klassresan, men det är själv viktigare att vara sin morfars bestman. I Sune Bestman ljudbok står vår pojke framför ett otroligt svårt val.

Alla de dilemma får både Sune och lyssnare att känna sig lite nere. Hans unika ideer och kreativitet ska dock hjälpa till med att lösa problemet ordentligt. Hur kommer saken att lösas? Vilken av händelserna blir viktigare för dem? Kanske finns det möjlighet att han ska vara i två platser på samma tid? Svaren finns såklart i Sune Bestman ljudbok gratis.

Om författaren: Anders Jacobsson och Sören Olsson

Kusinerna Anders Jacobsson och Sören Olsson är sedan flera år kända för sin serie om Sune. Nu återkommer författarna med en ny bok i serien, Sune Bestman baserat på filmen med samma titeln.

De två författarna har blivit en symbol för barnböcker i Sverige. Deras huvudkaraktär har sedan flera år varit en del av popkultur. Den älskas av både yngre och äldre som byggs en fantastisk kommunikationsväg att utbreda relationer i familjer i hela Sverige.

I sin bibliografi har de också en annan viktig och lika välkänd barnbokskaraktär, Bert. Utan tvekan har de en talang att skriva unika, roliga och underhållande berättelser som får lyssnare att ha massa lärorika slutsatser. Deras lättillgänglig stil och underbara ideer är en riktig diamant i barnbok genre.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk