reklamlänk

Hypnotisören Ljudbok

3.9/5

Författare: Anna Breitholtz Monsén

ljudbok

Introduktion

Stranden skriven av Anna Breitholtz Monsén är hennes debutbok men de reaktionerna som den har orsakat runt om i världen är exceptionella. Det finns nästan inga negativa recensioner om ljudboken.

Anna har lyckats att skapa en riktigt spännande och färgrik histori som är både gripande och omskakande. Den är fullspäckad med finaste miljöbeskrivningar och intressanta, realistiska karaktärer.

Till och med Katarina Ewerlöfs som inspelade ljudboken hade gjort ett så bra jobb att det inte går att sluta lyssna tills själva slutet. Det är med enkla ord en deckare som man inte får hoppa över. Det enda tanken man har efter sista minut av ljudboken är frågan när som kommer den nästa delen publiceras.

Stranden: Handling

Den huvuda handlingen av Stranden ljudbok gratis äger rum 1988. Det är då huvudkaraktärerna av boken Erik och Petter har sommarlov. De spenderar sin fritid på stranden där de njuter av solen och lyssnar på freestyle musik.

Helt plötsligt försvinner en av pojkarna utan spår. Ingen vet vad som hände, när precis han försvann och var de borde leta efter honom. Hade han drunknat? Eller kanske bara rymde hemifrån? Det vet ingen, men snart hittas det hans blodiga kläder på Stranden.

Ungefär trettio år sedan kommer före detta polisen Lina Lantz att ärva ett gammalt hus. När en annan ung man hittas mördad det är hon som blir inledd i utredningen. Snart efter det börjar de två händelserna knytas ihop.

Kommer Lina att finna ut vad som hände med den försvunna pojken? Vad eller vem står bakom det? Dessa och flera intressanta frågor kommer att besvaras i Stranden ljudbok, så se till att lyssna genom ljudboken noggrant.

Det att säga att Stranden är emotionell deckare är som att säga inget. Oavsett hur länge man söker, det är svårt att hitta en sådan deckare med underbar balans mellan detaljnivå, aktion och beskrivningar. Det är inget problem att föreställa sig den pågående utredningen eller hela omgivningen, men man blir inte överväldigad med massa onödiga och tråkiga beskrivningar som det brukar vara hos nybörjare författare.

I Stranden ljudbok gratis kan man på en gång få känna hur realistisk den är. Precis allt från konversationer fram till miljöbeskrivningar gör att man börjar tro att hela handlingen inte är påhittad utan hände i verkliga världen.

Om författaren: Anna Breitholtz Monsén

Anna Breitholtz Monsén är en svensk författare och marknadsförare föddes i Stockholm och uppväxt i Kramfors i Ångermanland. Hon hade nyligen satsat på sin livsdröm och började skriva böcker. Snart därefter hade hon publicerat sin första bok Stranden. Enligt information på hennes hemsida kommer dess fortsättning publiceras mellan 2022 och 2023.

Innan hon började sin författarkarriär med Stranden, hade hon jobbat som marknadsansvarig på olika IT bolag och några tidningar. Nu för tiden fokuserar hon sig på skrivande, men jobbar på reklambyrå dagligen.

Hennes första bok Stranden blev enorm succe. Boken jämföras av kritiker med största deckarklassiker trots att författaren har relativt lite erfarenhet i skrivande. Med en sådan talang är bara en tidsfråga tills vi ser flera hennes böcker på bästsäljarlistor.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk