reklamlänk

Stäppens krigare Ljudbok

4.4/5

Författare: Conn Iggulden

ljudbok

Introduktion

Stäppens krigare : Erövraren I skriven av Conn Iggulden är den första boken i serien om historiens mest kända erövrare. I sin historiska bok förklarar Conn steg för steg hur det gick till att den lilla pojken vems far blev mördad av stammens fiender har blivit en av de största asiatiska erövrare.

Boken Stäppens krigare : Erövraren I har publicerats den 2 januari 2007. Snart efter publicering har den blivit med på bästsäljarlistor i hela världen. Det är en historisk roman som håller lyssnare i spänning från första till sista minut. Uppläsaren i den svenska versionen av ljudbok av Stäppens krigare är ingen annan än den erfarna och älskade Torsten Wahlund.

Stäppens krigare: Handling

Det är många som undrar vem som egentligen Djingis khan var och hur klarade han vara en så oövervinnerlig härskare över hela Asia på 1200-talet. Det är den frågan som Conn Iggulden kommer att svara på med sin bok Stäppens krigare.

Boken börjar med att den unga pojken Temujin hittas till sin mors stam för att hitta en hustru. När han kommer tillbaka visar det sig att hans stam blev attackerad som i sin tur resulterade i att hans far blev mördad. Eftersom klan blev bruten hade de riktigt stora problem med att överleva på den farliga, oförsonlig stäppen.

Enligt Stäppens krigare ljudbok gratis var det en riktigt svår start i vuxenvärlden för den 11 år gamla Temujin. Det gjorde dock att han fick en stor dröm. Han bestämde sig att förena alla klaner på stäppen för att bygga upp en stor, pålitlig klan. Detta mål är dock väldigt svår att uppnå.

Först och främst som det berättas i Stäppens krigare ljudbok gratis, var han tvungen att samla ihop människor som inte tillhörde några stam heller av en eller annan anledning. Nästa steget i hans plan var att gå i krig mot tarterna som ansvarade för hans fars död. Därefter ville han slå ner alla fiender på sin väg.

Stäppens krigare är en vacker berättelse om en familj som skapade det största imperiet som världen har någonsin sett. De rullade över hela asien i flera långa år.

Ju djupare i Stäppens krigare man är desto mer spännande och intressant den blir. Själva serien Erövraren består av några delar, därför är det viktigt att börja från den första delen. I annat fall kan man börja mitt i serien som ska göra det svårare att hänga med vad som händer.

Om författaren: Conn Iggulden

Conn Iggulden föddes den 24 februari 1971. Han är en brittisk författare som specialiserar sig i historisk genre. Han är mest berömd av tre framgångsrika serier: Kejsaren (Emperor series), Erövraren(Conqueror series) samt Rosornas Krig (Wars of the Roses series).

Alltihop har han över 25 böcker i sin bibliografi varav 6 av de är fristående berättelser och 4 av dem är tillhör barnbokserien som han publicerade i författarparet med sin bror Hal Iggulden. Alla de resterande böckerna tillhör de ovannämnda bokserierna.

Författaren är mycket skicklig på att ge läsaren en fullständig bild på hur historien såg ut. Stäppens krigare ljudbok är ett perfekt exempel på hur lärorik och spännande hans böcker är. Det bevisar bara att man kan berätta sådana historier på ett engagerande, beroendeframkallande sätt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk