reklamlänk

Stalker Ljudbok

4.4/5

Författare: Lars Kepler

ljudbok

Introduktion

Boken Stalker som Lars Kepler står bakom är en fängslande thriller och den femte boken i serien om Joona Linna. Det är inte flera som vet att Lars Kepler är i själva verket ett smeknamn som två författare Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril använder sig av i sina böcker. Namnet Lars Kepler används framförallt i serien om Joona Linna.

Uppläsaren i Stalker ljudbok gratis är Jonas Malmsjö som specialiserar sig i deckare, thrillers och varje bok som behöver en slags mystisk stämning. Hans röst skapar en oförglömlig atmosfär i boken som i sin tur gör att man vill återkomma till ljudböcker som Jonas spelar upp, som Stalker ljudbok.

Stalker: Handling

När man bara ser namnet Lars Kepler vet man på direkten att boken ska vara god. Det är samma sak med Stalker som är fortsättning på serien om Joona Linna och är redan den femte delen. Stalker ljudbok gratis är en riktigt spännande verk fullspäckad med intressanta vändningar och så djupa och långa handlingar att man inte kan tro hur författarparet klarar att hålla ihop den komplicerade världen.

Huvudhandlingen i böckerna som kommer ur författarparets penna karaktäriseras med att de klarar att hålla sina berättelser spännande hela vägen från första till sista minut. De vad som krävs av goda deckare och thrillers som gör att lyssnarna blir slagna med stora mängden detaljer och snabba action. Den magiska blandningen orsakar att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet av Stalker ljudbok.

Stalker ljudbok berättar en fängslande, men lite sorgligt historia om en seriemördare. Allt börjar med ett konstigt filmklipp som levereras till Rikskriminalpolisen. På inspelningen kan man se en kvinna som filmas genom fönster. Snart därefter visar det sig att kvinnan har hittats död.

Inte så länge efter det första chockerande filmklippet blir ett nytt inskickad till polisen och redan då vet alla att fallet blir mer allvarlig än de trodde i själva början. Psykiatrikern Erik Maria Bark tillsammans med polisen börjar en spännande kampen mot tiden med flera oväntade vändningar.

Klarar Erik att svara på de brådskande frågor som ställs? Klarar polisen att hitta mördaren innan den slår till igen? Och vad är det som ska göra att Erik ska sättas i fara? Svaren finns i den oförglömliga Stalker.

Om författaren: Lars Kepler

Lars Kepler är i själva verket ett smeknamn som författarparet bakom Stalker använder sig av i sina böcker i serien om Joona Linna. Deras riktiga namn är Alexandra Coelho Ahndoril föddes 1966 och Alexander Ahndoril föddes ett år senare, 1967.

Tillsammans är de ansvariga för en av de bästsäljande deckarserie i hela världen, Joona Linna- serien som Stalker är del av.

Hittills har deras böcker sålts i över 15 miljoner exemplar i över sextio länder och detta nummer ständigt ökar. Populariteten av Lars Kepler är utan tvekan enorm och perspektivet är att de ska få ännu flera beundrare eftersom böckerna som de står bakom, som Stalker distribueras väldigt snabbt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk