reklamlänk

Städerskan Ljudbok

3.9/5

Författare: Nita Prose

ljudbok

Introduktion

Städerskan skriven av Nita Prose är en absolut bästsäljare och en av de finaste deckare som kom ur Nita Prose penna. Boken hamnade på högsta platsen på bästsäljarlistor i USA, Storbritannien och Kanada. Denna charmiga spänningsroman definierar på nytt hur en deckare ska se ut och byggas. Den fantastiska Städerskan är ett absolut måste för de som tycker om goda spänningsromaner.

Uppläsaren i Städerskan ljudbok gratis är Liv Mjönes vems röst inte bara skapar en magisk stämning men också engagerar så hårt att man utan de minsta problem kan sträcklyssna på Städerskan ljudbok.

Det är viktigt att understryka den fina översättningen av Manne Svensson som klarade att avspegla konsten av Nita. Man kan känna sig som om Städerskan ljudbok gratis var originellt svensk.

Städerskan: Handling

Städerskan berättar en fängslande historia av Molly som arbetar på det anrika Regency Hotel. Hon är en hårt arbetande kvinna och tar hand om sina uppgifter exceptionellt. Nita Proste ser till att i själva början ska vi ha tillräckligt mycket tid för att skapa en slags relation med Molly. Därför stöter vi på en detaljerad beskrivning av både henne, hennes familj, relationer och det förflutna.

Tack vare den fina inledningen får man fördjupa sig i handlingen av Städerskan ljudbok och helt och hållet glömma om verkligheten. Vi får följa henne under hennes svåraste tid snart efter att hennes kära mormor hade gått bort.

Det är dock inte alla problem som hon kämpar med. Mollys pojkvän lurade både henne och hennes mormor på alla deras pengar. Allt det gör att Molly mår sig otroligt dåligt. För att klara av med vardagen tog hon uppdraget att städa huset av Charles Black. Tyvärr när hon tar sig på plats och börjar städa, hittar hon honom död i sängen.

Utredningen som påbörjas är fullspäckad med helt förvånande och oväntade vändningar i handlingen. Man kan med enkla ord glömma om verkligheten på flera långa timmar. Den utmärkta blandningen av långa inledningen och snabba action vilkens tempo bara ökar ju längre i Städerskan ljudbok man är, blir ett riktigt mästerverk.

Vill du ta reda på hur det har gått till att Charles hittades död i sängen? Hur är det möjligt att Mollys pojkvän lurade både henne och hennes mormor på pengar? Och vad är det som gör att just Molly är iblandad i varenda av dessa problem? Städerskan svarar på dessa frågor på ett spännande sätt.

Om författaren: Nita Prose

Nita Prose är en ung, amerikansk författare som är fascinerad i böcker. Hon har i flera år arbetat för ett amerikanskt förlag innan hon bestämde sig att släppa sin egen bok.

Nu har hon publicerat sin första och väldigt framgångsrik bok. Hennes debutroman, Städerskan har fått så utmärkta recensioner av både kritiker och vanliga läsare att den har översatts till en mängd olika språk.

Utan tvekan har Nita Prose en talang för skrivande. Hennes bok håller en naturlig flyt och med Städerskan bevisade hon att hon kan bli en av de mest igenkända amerikanska författare. Den enda frågan som man har kvar efter att man är klar med Städerskan är när som kommer Nita släppa den nästa boken.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk