reklamlänk

Springfloden Ljudbok

4.2/5

Författare: Rolf Börjlind & Cilla Börjlind

ljudbok

Introduktion

Springfloden är en deckare fullspäckad med intriger, djupa karaktärer, fängslande beskrivningar och oförglömlig cliffhanger. Bakom Springfloden ljudbok står det författarparet Cilla börjlind och Rolf Börjlind.

Eftersom Springfloden ljudbok är den första boken i serien om Rönning och Stilton använder de en stor del för en ordentlig inledning av karaktärer, relationer mellan de och allt nödvändigt för att hålla högt tempo genom denna och kommande böcker.

Uppläsaren i Springfloden ljudbok är Tomas Bolme som har spelat i sådana ljudböcker som Den som dödade helvetets änglar, Tyrannens tid, Slutet på historien eller Fiendens Fiende. Hans röst kompletterar Springfloden ljudbok gratis och kryddar till denna upplevelse. Utan tvekan är Springfloden ett härligt förslag för de som gillar fängslande deckare.

Springfloden: Handling

Den fantastiska Springfloden av författarna bakom Graven och Morden påbörjar den fantastiska serien Rönning & Stilton. I Springfloden ljudbok gratis får man hitta allt man kan kräva av en god deckare. Det finns massa intriger, långa och intressanta utredningar samt djupa karaktärer som är så levande att man kunde nästan tro att handlingen är tagen ur verkligheten.

Huvudhandlingen kretsar runt ett sadistiskt mord på en strand på Nordkoster år 1987. Den mördade kvinna verkar ha dödats av tre personer. Lyckligtvis en ung pojke är vittne till det förfärliga mordet.

Tom stilton får i uppdrag att lösa fallet och svara på de viktigaste frågorna: vem som dödade kvinnan och varför. Det finns inga ledtrådar på motiven och till och med med hjälp av den pojken går det inte att spåra de gärningsmännen.

Fallet sätts på hyllan för att påminna om sig själv över femton år senare när Tom hittar nya ledtrådar via en annan utredning. Tyvärr samtidigt mår han sämre och sämre psykiskt som orsakas av pågående skilsmässan.

År 2011 får Olivia Rönning i uppdrag att skriva elevarbete om fallet som skakade Nordkoster för flera år sedan. Hon vill göra det noggrant och försöker hitta information via de gamla källor och se på fallet från olika perspektiv. Tyvärr när hon försöker få tag i Tom Stilton verkar han ha försvunnit ur jordens yta.

Vem som står bakom det förfärliga mordet på Nordkoster? Varför hade Tom inte dragit fram detta fall? Vad som hände med den försvunnen mordutredaren? Såklart svaren på alla dessa och själv mer intrigerande frågor finns i Springloden.

Om författarna: Rolf Börjlind och Cilla Börjlind

Författarna bakom det utmärkta Springfloden är ingen annan än författarparet Rolf Börjlind och Cilla Börjlind eller rättare sagt Maria Cecilia Börjlind. Mellan 2012 och 2021 släppte de tillsammans sju böcker om Olivia Rönning och Tom Stilton

Cilla Börjlind föddes den 8 mars 1961 och är en svensk författare. Tillsammans med Rolf börjlind skriver hon manus och står bakom serien av de mest kända svenska deckare, Rönning och Stilton. Hon är också varit engagerat i filmerna Beck, Morden, Graven och TV serie baserat på sin mest populära serie, Springfloden.

Rolf Börjlind föddes den 7 oktober 1943 i Malmö och har arbetat som manusförfattare, skådespelare, regissör och poet. Han har varit populär i flera år och tillsammans med Cilla Börjlind varit manusförfattare för filmerna Beck och flera intressanta TV serier. Serien om Rönning och Stilton som Springfloden påbörjade gjorde honom själv mer populär i hela Sverige.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk