reklamlänk

Spårlöst Ljudbok

4/5

Författare: Lotta Luxenburg

ljudbok

Introduktion

Spårlöst är den andra delen i serien om Nick Johansson och Klara Pil. Författaren bak Spårlöst ljudbok gratis är ingen annan en deckarstjärna Lotta Luxenburg. Ljudboken kompletteras med den underbara Maria Lyckow som är uppläsaren i hela serien utgiven av Lotta.

Boken Spårlöst får otroligt goda kommentarer av både kritiker och vanliga lyssnare. Den är fullspäckad med spänning, intressanta plotvridningar och intrigerande karaktärer. Helhet kompletteras med en enormt intressant cliffhanger som byggs genom hela boken.

Eftersom Spårlöst ljudbok är den andra boken i serien slösar Lotta ingen tid på onödvändiga inledningar. Det är helt överraskande att man inte kan hitta en enda sak som inte stämmer i Spårlöst. Ibland verkar det att Lotta beskriver en riktig historia som gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Det är en deckare som inte går att missa.

Spårlöst: Handling

Lotta Luxenburg i Spårlöst satsade på en riktig spänning som får lyssnare att hålla andan från första till sista minut. Eftersom Spårlöst är den andra boken i serien om Nick och Klara, behövde hon inte börja med inledningar utan lyssnare blir kastade mitt i action. Det gör att man inte är uttråkad en enda sekund under bokens löp.

Huvudhandlingen i Spårlöst ljudbok börjar med en mystisk försvinnande av en kvinna. Det enda polisen vet är att det var en kväll när det hände och att det sista stället hon var på var centrala Stockholm.

Naturligtvis är det kriminalkommissarie Nick Johansson och hans välkända kollega Klara Pil som får i uppdrag att hitta den försvunna kvinnan. Alla är medvetna att tiden inte spelar till deras fördel. Ju längre de inte vet var hon befinner sig, desto sämre förutsägelser kan de ha.

Tack var Nicks och Klaras erfarenhet hittas de några ledtrådar. De tyder på att hennes man kunde ha något att göra med försvinnandet. Det spår blir dock uteslutat när de får veta en till kvinna försvinner.

Fallet blir mer och mer allvarlig och poliserna slösar ingen tid. Emellertid dyker det upp några problem i Nicks privatliv som gör det svårare att fokusera på utredningen. Snart visar det sig att polisernas liv är i stor fara.

Kommer de att hitta de försvunna kvinnorna? Vet som står bakom hela fallet och varför var det just de kvinnorna som försvann? Vad är det som fick Nick att ha problem med att fokusera på utredningen? Alla de frågorna kommer att besvaras i Spårlöst ljudbok.

Utan tvekan är Spårlöst en deckare som är värt att rekommendera. Precis som den första boken i serien är Spårlöst ljudbok gratis en utmärk bladvändare som får lyssnare att följa hela utredningen med spänning.

Om författaren: Lotta Luxenburg

Lotta Luxenburg är en utmärkt svensk författare. Hon debuterade som deckarförfattare 2017 med boken Försvunnen. Nu är hon tillbaka med den andra boken i serien om Nick Johansson och Klara Pil, två poliser och arbetskamrater som inte är rädda för svåra utredningar.

Författaren föddes i Sundsvall var hon bodde i en stor del av sitt liv. Nu för tiden har hon flyttat till Stockholm var hon arbetar på nya böckerna i serien om två poliserna.

Hennes böcker har fått otroligt goda recensioner och enormt popularitet väldigt snabbt. Hittills har böckerna från hennes bibliografi sålts i imponerande antal av 300 000 exemplar. Det gör henne till en av de mest kända och framgångsrika deckarförfattare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk