reklamlänk

Somna snabbt Ljudbok

3.5/5

Författare: Camilla Gyllensvan

ljudbok

Introduktion

Somna snabbt – meditation för djup sömn är en guide som lär man använda sig av sin största stärka, sitt eget sinne. Camilla Gyllensvan vill dela av sig med massa användbara råd och knep som man kan dra nytta ifrån för att förbättra sitt sömn.

Vi lever i en värld som tillbringar massa stress och negativ energi. Allt det gör att det är svårare att lugna ner sig och sova bra och djupt. Det är Somna snabbt ljudbok som ska hjälpa till alla de som har problem med att sova genom hela natten eller somna alls.

Den guiden kan utan tvekan förbättra ditt sömn och göra ditt liv mycket lugnare. Meditation är nyckel till inre frid och med Somna snabbt kommer du att lära sig hur man uppnår detta mål.

Somna snabbt: Handling

Har du problem med att somna? Väcker du upp sig flera gånger på natten? Eller kanske har du mardrömmar som gör att du inte ens vill försöka somna? Dessa och flera problem kan man lösa med meditation och Camilla Gyllensvan vill dela av sig med sina råd om hur man går tillväga.

Camilla Gyllensvan i Somna snabbt ljudbok gratis berättar om flera metoder och knips som man kan använda sig av för att lyckas sova gott och somna snabbt. Genom åren har hon samlat erfarenhet som Mental Coach och NLP Trainer. Hon utbildade sig i Ledarskap och Kommunikation som hjälpte henne att lösa flera vanliga problem som människor stöter på i sin vardag.

I sin bok, Somna snabbt ljudbok gratis understryker hon hur viktigt är det att sova ordentligt. Det är nämligen en drivande faktor som får en att få styrka under natten för att kunna klara av med sina uppgifter under dagen. Tyvärr dagens samhälle har stadigt flera problem med sömn och det vill Camilla hjälpa till med.

Denna ljudbok, Somna snabbt, inte bara är en fantastisk guide, men kan användas som ett lärorikt källa för självutveckling. Med hjälp av denna inspelning kan man slappna av och sakta släppa muskler i hela sitt kropp. Under lyssnandet och efter att man följer anvisningarna får man faktiskt lära sig själv och sin kropp att slappna av.

Författaren är övertygad att man kommer att se resultaten av meditation redan efter tre veckor av lyssnandet av Somna snabbt ljudbok. Allt det hon säger bekräftas inte bara av hennes certifikater och erfarenhet men också av hundratals nöjda kunder som lovar att metoderna presenterade i Somna snabbt hjälpte till i deras fall.

Om författaren: Camilla Gyllensvan

Camilla Gyllensvan är författare och propagerar hälsosyn livsstil. Hon har i flera år arbetat som Mental Coach och NLP Trainer. Författaren arbetar inte bara med meditation och personlig utveckling, men också utbildar i kommunikation och ledarskap.

Det som hon är stött över är att hon är katalysator för förändring. Hon hjälper andra människor hur viktig det är att ta hand om sig själv och visar vad som kan förbättras i sina kunders omgivning. Tack vare hennes råd flera företagsledare och entreprenörer får otroligt goda resultater i sina branscher.

Man ska understryka att Camilla inte är en vilken som helst själv kallad Coach utan har förtjänat denna titel tack vare flera års erfarenhet. Det viktiga för henne är att ständigt utveckla sig som gör henne till en riktig expert. Nu delar hon av sig med sin kunskap och erfarenhet i sin Somna snabbt ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk