reklamlänk

Sommarskuggan Ljudbok

4.7/5

Författare: Tina Mackic

ljudbok

Introduktion

Sommarskuggan och camping-buset är en barnbok skriven av Tina Mackic Böckerna i serien Sommarskuggan är perfekta för både äldre och yngre. Den kan på ett lätt sätt skapa en bindning mellan generationer. Med underhållande och roliga handlingar väcker de intresse och fantasi oavsett åldern.

Uppläsaren i Sommarskuggan ljudbok gratis är ingen annan än Angelika Prick som har den perfekta röst till denna bokserie. Inte ofta får man stöta på lika positiv röst som väcker så goda känslor så snabbt.

Serien Sommarskuggan är lika populär symbol för barn som Sune. Trots att det har gått mycket tid sedan den första boken i serien publicerades, böckernas popularitet ökar ständigt.

Sommarskuggan och camping-buset: Handling

Serien Sommarskuggan skapades ursprungligen för att väcka barns intresse i programmet Sommarlov. Kapitlena i Sommarskuggan ljudbok gratis är vanligtvis ganska korta med bara några undantag. Många föräldrar kan uppskatta Sommarskuggan och camping-buset då det är ett fint förslag för högläsning.

Boken Sommarskuggan och camping-buset är ett fascinerande förslag både äldre och yngre då dess handlingen är intressant oavsett åldern. Man kan trivas med lättläst historien som rullar fram på ett naturligt sätt. Det är just författarens kunskap och konst som får berättelsen att ha flyt och fint driv.

Huvudhandlingen i Sommarskuggan och camping-buset ljudbok är riktigt underhållande och rolig. Den får lyssnare att skratta hela vägen från första till sista minut av ljudboken. Alla karaktärerna i Sommarskuggan och camping-buset är inte bara djupa men symboliserar något som senare kan användas för att lära sina små.

Vi får bevittna att det finns en magisk dräkt som är ute efter en person. Det sägs att om dräkten kommer att hitta den personen kommer Skuggan att vara fulländad. Såklart är det inte något som kan får hända, så huvudkaraktärerna i Sommarskuggan ljudbok försöker att motverka.

På samma tid bästa vänner Agnes och Ailo tillbringar tid tillsammans på en camping. Trots att de hade lekt skugglek flera gånger tidigare, den här gången är annorlunda. Det verkar att något konstigt hände med skuggan. Men snart hittar de en magisk ramsa som kommer att hjälpa de att tillkalla den riktiga, magiska skuggan.

Vad som händer när barnen ska recitera den magiska ramsa? Vad är det som hände med skuggan? Klarar de att hitta lösning på de magiska problem som de hade stött på? Alla svar finns i den underbara Sommarskuggan ljudbok.

Om författaren: Tina Mackic

Tina Mackic är en svensk författare, regissören och tv-producenten som står bakom den otroligt populära och framgångsrika serien Sommarskuggan. Hon föddes 1986 i Kungälv. I flera år har författaren arbetat som reporter och producent för flera popkulturella program.

Hon har arbetat med att utveckla programmet Sommarlov sedan dess början år 2015. Fyra år senare debuterade Tina med sin otroligt populär och framgångsrik bok Sommarskuggan och halloweenbuset. Det visade sig vara en perfekt genre för Tina som ganska snabbt publicerade flera böcker i serien.

Nu för tiden hennes popularitet ökar ständigt. Hon anses vara en av de ökande författarstjärnor i barnbok världen. Alla hennes böcker är omtyckta och efterlängtade. Tack vare sin talang klarar författaren att fånga intresset hos barn som kan bekräftas med hur barn reagerar på Sommarskuggan och camping-buset.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk