reklamlänk

Sommar i strandhuset Ljudbok

3.9/5

Författare: Veronica Henry

ljudbok

Introduktion

Sommar i strandhuset är den andra boken i serien om den lilla havsorten Everdeen. Boken har skrivits av Veronica Henry och publicerats under Printz förlag den 25:de maj 2021. Dess originaltitel är A Wedding at the Beach Hut.

Den har blivit en spektakulär succé och Veronicas böcker har sålts i över 80 tusen exemplar sedan 2019. Författarens ovanliga stil och intressanta handlingar gör att man kan lätt känna den magiska stämningen hon skapar. Det är inte annorlunda med den fantastiska Sommar i strandhuset.

Hon tar upp många viktiga ämnen och diskuterar sådana saker som lojalitet, kärlek. Berättelserna är fullspäckade med hemligheter som man vill avslöja tillsammans med huvudkaraktärerna. Det lönar sig att lägga tid och lyssna igenom Sommar i strandhuset ljudbok gratis.

Sommar i strandhuset: Handling

Eftersom Sommar i strandhuset är den andra boken i Everdeen-serien är det lätt att fördjupa sig i historien som Veronica har skrivit. Till dess fördel är också att boken är fristående som gör att man inte behöver läsa dess föregångare, Familjereceptet som släpptes 2019.

Huvudhandlingen börjar med att Robyn och Jake planerar sitt bröllop när Sommaren är i full fart. Planen ser fantastiskt ut då själva partyn ska äga rum i titelns lilla Strandhus i Devon. Det ska bli skönt med dans, vackra blommor och glittrande vatten.

Det är dock inte alla som är förväntansfulla. Robyn kan inte sluta tänka på en låda som hon fick i present för sin artonårsdag. Lådan är förmodligen fullspäckad med hemligheter som hon är rädd för att gräva i. Å andra sidan vet hon att det är dags att bekämpa sina rädslor.

Kommer hon att öppna lådan och se vad som det förflutna har förberett åt henne?
Vad är det som ska hända om det finns något som ska förstora kärlek mellan henne och Jake?

Dessa och flera intressanta frågor kommer att besvaras i Sommar i strandhuset ljudbok gratis. Det är inte lätt att hitta en sådan engagerande och intressant historia som Veronica har försett oss med sin otroliga Sommar i strandhuset. Ljudbokens uppläsare Kerstin Andersson klarar att hålla lyssnaren i spänning hela vägen ut.

Det finns inget bättre alternativ som gör att man glömmer om den verkliga världen. Veronicas böcker är vackra samt tack vare sin talang tar hon lyssnare på en magisk resa genom ställen man hade aldrig fått veta att de finns.

Om författaren: Veronica Henry

Veronica Henry föddes 1963. Hon är brittisk författare, tv manusförfattare och journalist. Hennes framstående verk är A Night on the Orient Express, böcker i Everdeen- serien och fristående noveller sådana som How to Find Love in a Bookshop, A Home From Home och såklart Sommar i strandhuset ljudbok.

I sin karriär har hon skrivit över 30 böcker utan att räkna artiklar som hon har skrivit som journalist. Hennes bok A Night on the Orient Express har vunnit Romantic Novel of the Year pris av Romantic Novelists Association. År får år samlar hon flera och flera beundrade runt sina magiska berättelser både bland yngre och äldre lyssnare och läsare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk