reklamlänk

Som man sår Ljudbok

4.2/5

Författare: Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt

ljudbok

Introduktion

Som man sår är den sjunde och näst sista boken i romanserien om Sebastian Bergman skriven av författarparet Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt. Uppläsare i Som man sår ljudbok är Niklas Falk vems röst får man att vilja ha mer.

Serien har blivit en enorm succe både i Sverige som i hela världen. Med över 5 miljoner sålda exemplar blir Michael och Hans en av de mest kända svenska deckarförfattare. Ännu en gång får dessa två författarstjärnor erbjuda långa timmar av spänning med den underbara Som man sår ljudbok gratis.

Denna deckare är fullspäckad med spännande plotvridningar, fantastisk historik och en enormt intressant cliffhanger. Boken Som man sår får man att förstå vad en bra deckare egentligen betyder.

Som man sår: Handling

Som man sår börjar ungefär tre år efter handlingarna från den tidigare delen i serien, En högre rättvisa. Man blir kastad mitt i action redan från första kapitlet. Det är just då vi får veta om tre mystiska mord i Karlshamn. Under bara några dagar har det hittats tre kropp och nästan inga ledtrådar som skulle peka på vem som är mördaren.

Det är Riksmord med Vanja Lithner på vid rodret som får i uppdrag att finna ut vem som står bakom morden. Tyvärr verkar det att mördaren kommer att slå till igen och Vanja blir pressad på att göra att hon kan för att lösa fallet så snart som möjligt. Dock verkar det att oavsett vart hon vänder sig finns det bara en återvändsgränd. Med inga ledtrådar, kopplingar mellan offren eller vittnen blir fallet riktigt svårt.

Snart efter det får vi veta att Sebastian Bergman som var den största stjärnan i föregångare av Som man sår har bestämt att leva ett lugnare liv. Nu arbetar han som psykolog och terapeut. Det orsakades av att han blev en morfar och ville ha mer tid för sina barnbarn och mindre riskabelt arbete. Tyvärr kommer det förflutna påminna om sig.

Kommer mördaren av Karlshamn att hittas? Klarar inspektören hitta spår och flera ledtrådar innan hen slår till igen? Vad är det som kommer att få Sebastian att återkomma till tjänst? Dessa och flera frågor kommer att besvaras i Som man sår ljudbok gratis.

Precis som de tidigare böcker i serien håller Som man sår lyssnare i spänning hela vägen från första till sista minut. Boken är fullspäckad med fina plotvridningar och intressanta karaktärer. Cliffhanger som Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt hittade på får man att lyssna på Som man sår med vidöppna ögon.

Om författaren: Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt

Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt är ett svenskt författarpar som står bakom Som man sår och hela serien om Sebastian Bergman. Tillsammans har de lyckats att bygga upp en fantastisk värld och serie som älskar av tusentals läsare i hela världen.

Michael Hjorth föddes den 13 maj i Visby. Han arbetade som regissör, filmproducent och manusförfattare. Efter flera år erfarenhet i manusskrivande påbörjade han deckarserien om Sebastian Bergman.

Hans Gerhard Magnus Roselfeldt föddes den 13 juli 1963 i Borås. Precis som Michael har han i flera år arbetat i medier som manusskrivare, producent, skådespelare och programledare. Bland annat har han arbetat med sådana stora succer som Bron, De drabbade samt 183 dagar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk