reklamlänk

Som ett surr mellan brösten Ljudbok

4.4/5

Författare: Stina Jofs & Marianne Mörck

ljudbok

Introduktion

Som ett surr mellan brösten är en genial biografi om Marianne Mörck som är älskad av människor runt hela Sverige. Hon blev folkkär efter att hon spelade i tv-serien Bonusfamiljen. Hennes karriär är dock väldigt lång och framgångsrik både som skådespelare, regissör och sångerska.

I sin självbiografi, Som ett surr mellan brösten, skriven med hjälp av Stina Jofs visar hon hur hon är som person. Vi får lyssna på vad hon har för drömmar, lära känna henne lite bättre. I bonus får vi också några intressanta historier från hennes liv.

Marianne är inte rädd att dela av med sig några riktigt privata fakta. I Som ett surr mellan brösten ljudbok gratis är hon riktigt ärlig och berättar om sig själv utan det minsta tvivel.

Som ett surr mellan brösten: Handling

Som ett surr mellan brösten är en självbiografi av en av de mest kända svenska skådespelare, Marianne Mörck. Den är skriven i samarbete med Stina Jofs som säkrade till att strukturen av biografin ska vara rätt och underhållande. I Som ett surr mellan brösten ljudbok delar Marianne av sig med minnen och upplevelser som ingen fick tillgång till tidigare.

Författaren är folkkär efter sin roll som mamma Birgitta i Bonusfamiljen. Hon är intelligent, rolig och helt enkelt underbar människa som får en att le själv oavsett omständigheter. Nu öppnar hon sig i Som ett surr mellan brösten ljudbok och berättar om sitt liv, upplevelser, minnen och kärlek.

Marianne är inte rädd för att berätta också om sina problem sådana som ensamhet. Alla de viktigaste känslor som kärlek, sorg och drömmar gjorde att hon är var hon är nu och det är hon nöjd med. Man kan lätt förstå att hon är en människa som inte accepterar människans ondska.

Boken Som ett surr mellan brösten är en vacker balans mellan distans och nakenhet med massa härliga Mariannes minnen. Hon delar av sig med sin syn på livet, relationer med människor och det som gör henne till personen som hon är nu.

Författarna lyckades att skapa en biografi som tillbringar massa positiv energi. Trots att Som ett surr mellan brösten ljudbok gratis är lite sorglig ibland, är den också fullspäckad med roliga fakta och finaste anekdoter. Det finaste känslan medan man lyssnar på Som ett surr mellan brösten är att det känns som om man sitter tillsammans och att det är hon som berättar.

Med enkla ord är Som ett surr mellan brösten en oförglömlig biografi som kan lyssnas till flera gånger om. Det att hon hade uppläst boken själv gör som ett surr mellan brösten ljudbok till ett riktigt mästerverk.

Om författaren: Marianne Mörck

Marianne Mörck eller rättare sagt Gun Iris Marianne Mörck föddes den 2 september 1949 i Göteborg. Hon är en av de mest kända och framgångsrika skådespelare. I sin karriär fick hon också arbeta som regissör och sångare.

Hon blev allra känd för bredare publik efter att hon spelade roll av Birgitta Johansson i Bonusfamiljen. Denna roll fick henne stor uppmärksamhet och gjorde att hon blev folkkär. År 2021 bestämde hon dela av med sig med sina minnen och upplevelser i självbiografin Som ett surr mellan brösten ljudbok.

För sitt arbete har Marianne fått många viktiga priser och utmärkelser, men de allra viktigaste är utan tvekan Årets skåning 2001, Sydsvenska Dagbladets kulturpris 2009, Göteborgs Spårvägars kulturpris 2019 och Årets TV-stjärna på QX Gaygala 2020.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk