reklamlänk

Sluta aldrig fly Ljudbok

3.8/5

Författare: Harlan Coben

ljudbok

Introduktion

Ännu en gång får vi möjlighet att lyssna på ett underbart mästerverk skriven av Harlan Coben. Han återkommer med den fantastiska spänningsroman Sluta aldrig fly. Författarens böcker får otroligt stor popularitet runt hela världen som gör att hans böcker säljs riktigt fint. Böckerna som Sluta aldrig fly, de i serien Myron Bolitar, Döda skallrar inte eller Berätta inte för någon gör översätts gärna till över 45 olika språk.

Uppläsaren i Sluta aldrig fly ljudbok gratis är själva Reine Brynolfsson som ofta delar av med sin röst i fantastiska ljudböcker. Han skapar en speciell stämning som gör Sluta aldrig fly själv mer mysteriös. Allt det kryddas till med den oerhört fantastiska översättningen av John-Henri Holmberg som översatte Sluta aldrig fly från engelska till svenska. Översättaren klarade att avspegla det ursprungliga språket som bra som det gick.

Sluta aldrig fly: Handling

Med Sluta aldrig fly ljudbok får man fördjupa sig i den mysteriösa, mörka, men beroendeframkallande världen av Harlan Coben. Tempo i historien är så högt och handlingen så spännande att man behöver lyssna noggrant för att hänga med. Allt det gör Sluta aldrig fly ljudbok till ett perfekt förslag för alla som tycker om spänningsromaner fullspäckade med action.

Huvudhandlingen i Sluta aldrig fly ljudbok kretsar runt några fall som är pågående samtidigt. Den börjar med att Patricia som var arvtagaren till familjen Lockwoods försvann spårlöst över 20 år sedan. Det kommer fram att Patricia fångades och efter flera månader klarade hon att fly. Det varade dock inte länge.

Nu efter flera år hittas det en väska som förklarar ditten och datten i fallet. Trots att det fortfarande finns flera frågor i utredningen, bestämmer polisen att åter öppna utredningen och försöka svara på vad som hände med Patricia och vem som var förövarna.

Windsor Horne Lockwood III är Patricias släkt med omåttlig rikedom. Tyvärr polisens fynd påbörjar kedjeeffekt som orsakar att han behöver fatta flera svåra val för att kunna skydda sin släkt.

Ju mer gräver polisen i saken desto flera frågor dyker upp och farligare utredningen blir. Det är en berättelse om hur långt kan man gå för att försöka fly ifrån sitt förflutna. På en spännande och beroendeframkallande sätt berättar Coben på ett oförglömlig sätt om Patricia, Windsor och utredningen kring det märkliga försvinnandet.

Vill du få veta om vad som egentligen hände med Patricia? Vem som är Windsor Horne Lockwood III och varför är han så intresserad i utredningen? Kommer de att ta reda på vad som egentligen var orsaken till kidnappningen? Svaren finns såklart i Sluta aldrig fly ljudbok gratis.

Om författaren: Harlan Coben

Harlan Coben föddes den 4 januari 1962 och är en av de mest framgångsrika amerikanska författare. Hans böcker regelbundet sitter på högsta platser på bästsäljarlistor. För sina utmärkta verk har han tilldelats några av de viktigaste priser sådana som Edgar Award eller Anthony Award. En av hans böcker, Berätta inte för någon har till och med filmatiserats i en fransk film.

Författaren har varit verksam sedan 1990 och hans böcker alltid är skrivna i thriller genre. I sin bibliografi har han över 20 fristående böcker och över 15 i sina serien om Mickey Bolitar och Myron Bolitar. Hans senaste verk Sluta aldrig fly får otroligt goda recensioner runt kritiker och vanliga lyssnare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk