reklamlänk

Slukhål Ljudbok

4/5

Författare: Tove Alsterdal

ljudbok

Introduktion

Slukhål är en uppföljare av boken Rotvälta. Båda böckerna är skrivna av Tove Alsterdal. Uppläsaren i serien är Gunilla Leining som man kan känna igen från serien om De sju systrarna.

Denna spännande deckare är ganska kort jämfört med standarden i genren, men det gör bara att bokens tempo är stor och det slösas ingen tid på onödiga beskrivningar. Så snart man börjar läsa Slukhål ljudbok gratis kastas man mitt i action.

Eftersom det är den andra boken i serien hoppar över författaren tråkiga inledningar, så om det är bra att veta vad som hände i Rotvälta om man vill hänga med alla handlingar i Slukhål. Boken var valt till att vara Årets bästa deckare 2020 och några andra stora litterära pris.

Slukhål: Handling

Boken Slukhål kan enkelt beskrivas med bara ett ord – spännande. Så snart man börjar lyssna på vad som händer i boken kan man inte ta sig ifrån lyssnandet tills man är klar. Författaren har en otrolig talang att skapa beroendeframkallande historier. Vad mer, alla beskrivningar, karaktärer och handlingar håller sig ihop. Allt det ger en känsla att Slukhål ljudbok är baserat på fakta.

Inte ofta får man stöta på en lika högkvalitets deckare som Slukhål. Trots att det tar författaren ganska mycket tid att släppa de nya böcker i serien kan man klart se att hon har lagt ner en hel del arbete i skrivande.

Huvudhandlingen i Slukhål ljudbok kretsar runt konstiga mord som händer i området. Såklart blir det polisassistent, Eira Sjödin som får i uppdrag att svara på de viktigaste frågorna. Vem är det som mördar och varför?

Slukhål ljudbok börjar att vi får se polisen hitta en man som lämnats att dö ihjälsvulten. Man vet att det är ett mord eftersom han var fångad och hade två fingrar avhuggna på hans vänstra hand. Så snart polisen hittar flera män som den första börjar de förstå att de har att göra med seriemördare.

Ju mer gräver Eira i fallet desto farligare det blir. Snart visar det sig att hon kan vara ett av mål av seriemördaren. Kommer hon att hitta svaret innan mördaren kommer att hitta henne? Vad är det som orsakade att mördaren dödar människor just på det sättet? Hur kommer Eira att klara av utredningen samtidigt med sina svåra personliga problem? Svaren finns tillgängliga i den fantastiska deckaren, Slukhål ljudbok gratis.

Om författaren: Tove Alsterdal

Tove Kerstin Alsterdal föddes den 28 december 1960 i Malmö. Hon har i flera år arbetat som journalist och dramatiker för att senare bli författare. Hon debuterade år 2009 med sin första spänningsroman, Kvinnorna på stranden. Redan den första boken har blivit en stor, internationell succe som gjorde henne berömd världens runt.

Författaren har utgivit ytterligare seks böcker efter Kvinnorna på stranden. De mest populära är utan tvekan Låt mig ta din hand, Vänd dig inte om och den underbara Slukhål.

Tack vare sitt arbete har hon samlat en mängd priser och utmärkelser. De viktigaste är Svenska Deckarakademins pris för “Bästa svenska kriminalroman” för boken Låt mig ta din hand och Svenska Deckarakademins pris för “Bästa svenska kriminalroman” för Rotvälta.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk