reklamlänk

Släcka liv Ljudbok

3.9/5

Författare: Släcka liv

ljudbok

Introduktion

Släcka liv är en oerhört fascinerande och beroendeframkallande fortsättning på serien om Lilly Hed. Alla som tyckte om föregångare av Släcka liv, 300 grader, kommer att gilla också den andra delen. Författaren bakom de underbara deckare är ingen annan än Pernilla Ericson.

Uppläsaren i Släcka liv ljudbok gratis är en riktig stjärna, Gunilla Leining. Man kan känna igen hennes röst från de mest ikoniska verk som till exempel serien om De sju systrarna, Draken i rummet eller Obscuritas av Daniel Lagercrantz.

Lyssnarna älskar Släcka liv ljudbok för dess spänning, ett bra upplösning och en engagerande handling. Action, beskrivningar och oförglömliga handlingar i Släcka liv ljudbok gratis kan enkelt få lyssnarna att glömma om verkligheten på flera timmar.

Släcka liv: Handling

Den realistiska och intrigerande handlingen som Släcka liv innehåller är en riktig toppklass. Man kan falla i det spännande sättet som Pernilla beskriver action med.

Eftersom Släcka liv ljudbok är en fortsättning på den utmärkta serien om Lilly Hed behöver Pernilla inte slösa särskilt mycket tid på onödiga beskrivningar. Såklart förser hon lyssnarna med uppdatering om vad som hände mellan böckerna och så småningom bygger på det oförglömliga universumet.

Med Släcka liv ljudbok kan man klart se att Pernilla har större planer för serien. Hon påbörjar flera intressanta trådar under bokens löp och väcker fantasi här och där för att kunna använda vissa av situationer i sin handling. Det gör hon dock på ett väldigt proffsigt sätt så att inget i handlingen är självklart.

Förutom den oförutsägbara handlingen kan man också tycka om den finaste cliffhangern som Pernilla bygger genom hela boken och som faktiskt delvis började redan i 300 grader, den föregående boken. Hennes historia håller sig ihop som skapar en konstig känsla att allt det hände på riktigt.

Huvudhandlingen i Släcka liv kretsar såklart runt Lilly Hed och hennes samarbete med Liv Kaspi. I Skageby, den norrländska byn har de att göra med ett mordfall som skakade byn. Det blir just Liv och Lilly som får i uppdrag att hitta den ansvarige för mordet.

Utredningen i Släcka liv inte är lätt. Flera ledtrådar pekar åt själv flera olika håll som kan ge mördaren för mycket tid att hitta ett annat offer eller gömma sig för gott. Kommer Lilly att lösa det förfärliga fallet? Vad är det som ska göra att de två inspektörer ska sättas i fara? Kan detta fall bli en kamp mot tiden? Släcka liv svarar på dessa frågor och börjar själv flera, mer intressanta som ska snart besvaras lika väl.

Om författaren: Pernilla Ericson

Pernilla Ericson är en svensk författare och journalist föddes 1979 bosatt i Stockholm. Hon har i flera år arbetat för flera stora svenska tidningar som Aftonbladet, för flera kvinnomagasin och till och med samarbetat vid produktion för TV4.

Hennes författarkarriär fick fart när hon publicerade sin Spåren vi lämnar efter oss år 2016. Den har gjort henne populär i hela Sverige. Succen orsakade att hon började skriva regelbundet och släppte flera fina deckare.

Efter När du vänder dig om och Jag ska hitta dig påbörjade hon sin deckarserie om Liv Kaspi och Lilly Hed med boken 300 grader. Den har blivit så beundrat att dess efterträdare Släcka liv släpptes år 2022.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk