reklamlänk

Skyldig Ljudbok

3.7/5

Författare: Lotta Luxenburg

ljudbok

Introduktion

Skyldig skriven av Lotta Luxenburg är en väldigt kort, men engagerande och spännande deckare. Boken är bara 65 sidor lång som avspeglas i längden av dess ljudbok version som blev bara några minuter över två timmar. Det gör dock Skyldig inte alls tråkig en dålig deckare, tvärtom. Tempot i Skyldig och språket som Lotta använder sig av gör att man kan sträcklyssna på ljudboken utan det minsta problem.

Eftersom Skyldig är redan den sjätte delen i serien finns det inga problem med långa, onödiga beskrivningar. I Skyldig finns det bara det som en god deckare består av och inget mer eller mindre. Uppläsaren i Skyldig ljudbok är Maria Lyckow, välkänd från andra böcker i serien om Klara Pil och Nick Johansson.

Skyldig: Handling

Lotta Luxenburg har sett till att Skyldig ska behålla samma eller bättre kvalitet som hennes föregående böcker. Man kan snabbt märka att hon ville balansera mängden action och beskrivningar och hon klarade det perfekt. Skyldig har helt fantastisk flyt i texten och det gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Huvudhandlingen i Skyldig ljudbok gratis tar oss tillbaka till univers där Nick Johansson och Klara Pil skapar en perfekt duo. Action i Skyldig ljudbok äger rum strax före jul och stämningen får lyssnarna att känna sig bekvämt. Det är dock bara början som är trevlig och det är några svåra upplevelser som väntar Nick och Klara.

Medans våra huvudkaraktärer sitter i polisbilen får de information att det är någon som behöver hjälp i området. Tillsammans bestämmer de att snabbt svara på ett anrop och tyvärr hamnar i ett familjedrama som ska ändra deras perspektiv på livet.

De förfärliga händelserna gör att de ska vara tvungna att lära sig se bortom det som verkar självklart. Med flera år erfarenhet var antingen Klara eller Nick redo på det svåra upplevelsen som väntade på dem. Vad mer, vissa saker i anropet påminner Klara av ett minne som hon försökte glömma om.

Vad är det som hände när Klara och Nick svarade på anropet? Vad har Klara för minnen som var så svåra att hon inte kunde hantera dem? Kommer de två förklara vad som egentligen hände på brottsplatsen? Skyldig ljudbok gratis svara på alla de frågor och inleder ännu flera intressanta och fängslande intriger.

Det viktiga är att komma ihåg att Skyldig ljudbok är redan den sjätte boken i serien. Det kan vara svårt att hoppa i handlingen på direkten om man inte har läst eller lyssnat på de tidigare böckerna i serien.

Om författaren: Lotta Luxenburg

Lotta Luxenburg är en av de mest kända svenska deckarförfattare. I privatliv har hon sedan flera år levt och arbetat i Stockholm. Hennes stil och böcker har en unik struktur och är relativt korta. Namnkonvention i serien om Nick Johansson och Klara Pil är också något som gör det lätt att veta vilka som böcker tillhör serien eftersom alla består av bara ett ord.

Den berömda serien om Nick Johansson och Klara Pill har gjort Lotta Luxenburg populär i hela världen. Hittills har hon klarat att sälja över 200 000 exemplar. Hennes böcker regelbundet hamnar på bästsäljarlistor i Sverige. Serien består nu av följande böcker: Försvunnen, Spårlöst, Förföljda, Jagad, Fångad och Skyldig.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk