reklamlänk

Skamsnaran Ljudbok

4/5

Författare: Kamilla Oresvärd

ljudbok

Introduktion

Skamsnaran är en intensiv och snabb deckare skriven av Kamilla Oresvärd. Eftersom Skamsnaran är den fjärde boken i serien Vargön slösar Kamilla ingen tid för långa, tråkiga beskrivningar. Istället kastar hon lyssnarna mitt i action. Kamillas fantastiska skrivstil och talang förser lyssnarna med massa goda minnen.

Berättelsen och alla dess gåtfulla mysterier är upplästa av Marie Richardson. Hennes fantastiska röst kompletterar Skamsnaran ljudbok. Det viktiga att nämna är att Skamsnaran ljudbok är bara åtta och halv timme lång. Det är ett stort fördel då action i Skamsnaran ljudbok gratis är väldigt snabb och intensiv. Allt det gör boken till ett spännande och underhållande förslag för alla som tycker om deckare.

Skamsnaran: Handling

Skamsnaran precis som alla de tidigare delarna i serien kretsar runt konstiga händelser på Vargön. Huvudkaraktären i boken är Mona Schiller, femtiosexåriga, stark kvinna som på flera sätt och vis försöker att förklara de svåraste och märkligaste morden i området. Å andra sida har hon lika många egna hemligheter som hon försöker dölja.

Den här gången Skamsnaran börjar med att Mona bes om hjälp av en av hennes gamla kollegor. Han påstår att hans dotter Sophie försvann helt utan spår och han vill hitta henne. Snart efter utredningen började visar det sig att det är inte Sophies första försvinnande.

Samtidigt får Mona veta om att hennes son, Anton, får i uppdrag att lösa ett svårt dödsfall i området. Hon får några detaljer och det kommer fram att en ung flicka har hängt sig utanför Trollhättans kyrka. Det finns inga identitetshandlingar på hennes kropp. Det är inte helt säkert vem som flickan är och hennes identitet förbli okänd för en längre tid.

Snart efter det kommer rapporten från rättsläkaren som konstaterar att den lilla flickan var redan död när hon hänges på treet. Det börjar en intensiv, ibland skrämmande och jätteengagerande utredning som Mona ska driva till slut.

Under Skamsnaran lopp förser Kamilla med fantastiska naturbeskrivningar, intressanta karaktärer, gåtfulla mysterier och flera vändningar i handlingen. Språket i boken, högsta klass beskrivningar och flyt i texten gör Skamsnaran ljudbok till ett underbart förslag.

Kommer Mona hitta den ansvariga för mordet på flickan? Varför var det just Mona som hennes gamla kollega ringde och bad om hjälp? Kommer Mona att lösa fallet innan mördaren slår igen? Svaren på de gåtfulla frågor finns såklart i Skamsnaran ljudbok gratis.

Om författaren: Kamilla Oresvärd

Kamilla Oresvärd föddes 1967 i Falun. Hon är en av mest framgångsrika svenska författare på senaste tiden. Sedan hennes debut 2015 fram till 2021 har hon skrivit över sju spänningsromaner älskade av både kritiker och vanliga lyssnarna.

Hennes böcker nominerades för årets bästa spänningsroman i Storytel Awards och gärna säljs utomlands. Än så länge publiceras de åtta länder och det finns planer att utbreda distribution.

Själva Kamilla har varit med om litteratur i alla former sedan hon var liten, men drömmen formades på riktigt när hon var ungefär 47 år gammal. På fritiden tycker hon om att resa och äta god mat. Hon trivs bäst med sin familj och hemmakatt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk