reklamlänk

Sista sommaren Ljudbok

4.4/5

Författare: Eleonore Holmgren

ljudbok

Introduktion

Sista sommaren är en ovanligt underhållande roman skriven av Eleonore Holmgren. Ljudbok version av Sista sommaren är uppläst av Anna Maria Kill.

Boken är fullspäckad med oväntade plotvridningar, intressanta handlingar och vänskap. Det är en riktigt gripande historia som stannar i minnet på lyssnare för alltid. Böcker som Sista sommaren får en att förstå vad livet handlar om. Den får man att titta på sig själv, sina egna upplevelser, relationer och människor omkring sig från ett helt annat, nytt perspektiv.

I Sista sommaren kan man hitta allt man kan förvänta av en fantastisk roman. En underbar handling, livliga beskrivningar och äkta, djupa relationer som får en att glömma om verkligheten.

Sista sommaren: Handling

Sista sommaren är en underhållande berättelse om en ovanlig relation. Den första av huvudkaraktärerna i boken är Adam. Han är en kille som är på flykt från en knarklangare. Han desperat letar efter ett ställe att gömma sig och bryter sig in i ett hus av Britta.

Britta är den andra av huvudkaraktärerna i Sista sommaren ljudbok gratis. Hon är en äldre, 86-årig kvinna. Brita inser att Adam behöver hjälp och bestämde sig att låta honom stanna ett tag i sitt hus. Tillsammans bygger de en ovanlig relation.

Både Adam och Britta börjar förstå varandra och lära sig nya saker av varandra. Adam till exempel får betala för mat. Han är tvungen att jobba hårt och göra vad hon säger. Å andra sidan Britta får nu en riktig bra prata med och dela av sig med sina minnen och erfarenhet. Snart visar det sig att det är det bästa sommaren i deras liv.

Inte ofta får man stöta på en lika lärorik och rörande bok som Sista sommaren ljudbok gratis. Den är fullspäckad med livets visdomar, imponerande beskrivningar och förutsägbar, oförglömlig historia. Så snart man börjar lyssna på Sista sommaren ljudbok kan man inte sluta tills man är klar. Den får en att lyssna på ljudboken med leendet.

Boken får fantastiska recensioner från alla världens vinklar. Författarens talang och levande beskrivningar gör att man kan nästan känna sig som om man var där tillsammans med Britta, Iris och Adam. Man skrattar och gråter precis när de och allt det gör att man blir en del av gemenskapen. Sista sommaren är en relationsroman som kommer att stanna i ditt minne för alltid.

Om författaren: Eleonore Holmgren

Eleonore Holmgren är en otroligt talangfull, svensk författare och kommunikatör. Hon debuterade 2021 med boken Sista sommaren. Redan den första boken fick enorm uppmärksamhet av läsare och kritiker runt hela Sverige.

Sista sommaren är en bok inspirerad av handlingar och människor från hennes eget liv. Boken bevisade att hon har författartalang som engagerar lyssnare och får man att glömma om verkligheten. Så fort man är klar med Sista sommaren vill man ha mer.

Trots att Sista sommaren är Eleonores första bok, fick hon riktigt goda recensioner av de största svenska tidningar. Det är bland annat Expressen, Puppies and Books, Annsofie skrivliv och Ninas bokhylla som delade positiva recensioner om boken.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk