reklamlänk

Sektion M Ljudbok

3.7/5

Författare: Christina Larsson

ljudbok

Introduktion

Sektion M är ett riktigt mästerverk i thriller genre. Christina Larsson som står bakom Sektion M ljudbok gratis som författare ser till att förse lyssnarna med massa spänning och snabb action. Det ses klart genom att boken är bara ungefär 160 sidor. Det gör att Sektion M ljudbok gratis är relativt kort och man kan sträcklyssna på den på bara fem och halv timme.

Tycker man om Christina Larssons verk, ska man säkert uppskatta den fantastiska rösten i Sektion M ljudbok. Uppläsaren i Sektion M ljudbok är ingen annan än den välkända ikonen av svenska ljudböcker- Katarina Ewerlöf. Med sin spännande röst och talang kryddar hon till den utmärkta thrillern.

Sektion M: Handling

Med Sektion M öppnar Christina Larsson en intressant diskussion om hur man värdesätter människoliv. Trots att den spännande thrillern Sektion M berättar om ett komplicerat mordfall, visar den ur flera perspektiv hur och när ska vissa människor straffas.

Vad är det som gör att vissa människor förtjänar att dö? Det är bland andra denna fråga som Christina försöker besvara i Sektion M. I sin underhållande berättelse mer Nora Feller som huvudperson förklarar författaren sin tänkande.

Huvudhandlingen i Sektion M ljudbok berättar just om Sektion M som är en av specialenheter i polis som är specialiserade i komplicerade mordfall. I själva början får vi lära känna Nora Feller som av några grunder är tvingad att lämna sitt arbete som polis. Hon ansökte om att bli en del av Sektion M och till sin förvåning fick hon en chans.

Trots att teamet som hon blev del av var ganska kärvt i början, klarade hon att skapa en slags närhet med Charlotte victorin som är profileraren.

Snart visar det sig att Noras första fall inte ska vara enkelt. Det exceptionella mordfall på Varbergs kommundirektör kommer att kräva av Nora att fördjupa sig i utredningen som aldrig förr. Nora ska vara tvungen att vara kirurgiskt noggrann eftersom hennes arbete kan användas i politisk kamp.

Kommer Nora att hitta den ansvarige för det brutala mordet på kommundirektören? Vad är det som gör att Noras mottagande i teamet är kärvt? Och vad som kommer göra att Nora ska utsättas för livsfara? Svaren och flera intressanta handlingar finns i Sektion M ljudbok.

Om författaren: Christina Larsson

Christina Larsson är en svensk författare föddes 1965. På sitt konto har hon över 900 000 sålda böcker som gör att hon är en av de mest kända och framgångsrika författare. Hennes popularitet ständigt ökar sedan den första boken i serien Sektion M har publicerats.

Hennes verk gärna översätts till olika språk. Bland annat har hennes mest populära böcker översatts till norska, finska, polska och tjeckiska. I privatliv har hon sedan 30 år varit bosatt i Göteborg där hennes berättelser äger rum.

Hon påbörjade sin författarkarriär när hon blev 40 år gammal och klarade att utveckla sin egen stil. Genom åren har hon blivit en av de mest exceptionella svenska thrillerförfattare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk