reklamlänk

Se mig, hör mig, men rör mig inte Ljudbok

4.2/5

Författare: Angelica Wik

ljudbok

Introduktion

Se mig, hör mig, men rör mig inte! – En sann berättelse om våld, missbruk och grova sexuella övergrepp är en viktig historia och självbiografi skriven av Angelica Wik. I Se mig, hör mig, men rör mig inte berättar hon om grova sexuella övergrepp ur sitt eget liv och hur hon klarade att överleva det svåraste tiden i sitt liv.

Uppläsaren i Se mig, hör mig, men rör mig inte ljudbok gratis är Åsa Persson Hon är en väldigt erfaren uppläsare med flera fina ljudböcker på sitt konto. Bland annat får man känna igen hennes röst från Lyckebo, Flickan från Bagarmossen, I sorgens famn och eller Besk medicin men också flera andra.

Se mig, hör mig, men rör mig inte: Handling

Denna ganska korta, men otroligt koncis berättelse, Se mig, hör mig, men rör mig inte är en väldigt viktig biografi. I Se mig, hör mig, men rör mig inte ljudbok gratis delar av sig Angelica med sina erfarenheter, det dramatiska förflutna och skrämmande saker som hon var tvungen att gå genom.

Allt som man lyssnar på i Se mig, hör mig, men rör mig inte ljudbok hände på riktigt som gör att Angelicas minnen är ännu mer skrämmande när man inser att alla de sexuella övergrepp, våld och missbruk är inte del av någon påhittad historia utan hände på riktigt för bara några år sedan.

Det viktiga med Se mig, hör mig, men rör mig inte ljudbok är att den ska inte bara chockera utan också väcka tankar och göra klart att världen inte är en trygg plats. Ibland måste man lära sig att överleva till och med i de svåraste situationer, precis som gjorde det Angelica.

Nu efter flera år delar hon av sig med sitt dramatiska förflutna. Hon är inte rädd för sina minnen längre och vill att hela världen ska få se hur det gick till att hon hamnade i en situation där hon var utsatt för våld, missbruk och en rad sexuella övergrepp. För att göra saken värre berättar hon noggrant med detaljer om hur hela akten såg ut.

Angelica beskriver till och med hur hon lärde sig att på ett sätt lämna kroppen för att inte känna allt som gjordes åt henne. Vill du få veta vad Angelica har att dela av med sig? Eller hur kunde man inse tidigare att hon hade hamnat i en sådan situation? Svaren finns i Angelicas biografi, Se mig, hör mig, men rör mig inte ljudbok.

Om författaren: Angelica Wik

Angelica Wik är inte en vanlig författare utan en kvinna som vill dela av sig med sina dramatiska upplevelser. I sin relativt korta biografi delar hon av sig med sina minnen och förflutna samt berättelser om våld, sexuella övergrepp eller missbruk som hon gick igenom som en bara liten flicka.

Trots att Angelica inte är en berömd författare kan man klart se att hennes stil och talang åt skrivande hjälpte till att hålla ordning i Se mig, hör mig, men rör mig inte. Historien är lärorik och trots flera pågående handlingar och minnen som hon hoppar emellan håller den sig ihop. Tycker man om viktiga, sanna berättelser är utan tvekan Se mig, hör mig, men rör mig inte en som man inte får missa.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk