reklamlänk

Sänk Estonia Ljudbok

3.3/5

Författare: Dan Larsson

ljudbok

Introduktion

Sänk Estonia är en spännande thriller kryddat till med historiska fakta. Spänningen i Sänk Estonia ljudbok är världens högsta klass. Vissa fakta som presenteras av författaren Dan Larsson är så viktiga att de upprepas flera gånger om vid tillfällen där de spelade en viktig roll. Verket är en fantastisk blandning mellan verkliga händelser och fiktion och Dan ser till att balansen ska vara perfekt.

Uppläsaren i den engagerande Sänk Estonia ljudbok är ingen annan än den välkänd Sebastian Karlsson. Han har bland annat spelat in sådana utmärkta böcker som Mare Balticum, Dubbelagent Summer eller De Nordamerikanska indianerna och den Europeiska kolonisationen. Man kan på en gång få känna att han inte bara läser text utan vet precis vad den handlar om. Hans förståelse av ämnet gör Sänk Estonia ljudbok gratis väldigt underhållande.

Sänk Estonia: Handling

Sänk Estonia är en stark berättelse om riktiga händelser. Författaren till boken är en undersökande journalist som ser till att alla fakta som presenteras i Sänk Estonia ska stämma överens med verkligheten. Dan Larsson delar av sig med intressanta fynd som han kom på medan han undersökte fallet av fartyget M/S Estonia. Den tragedin har tagit flera svenska liv och var en av de största katastroferna i den svenska historien.

Fallet av fartyget M/S Estonia inte bara var oerhört sorgligt utan också en av de mest chockerande av alla. Ju mer man gräver in i Sänk Estonia ljudbok där historikern berättar om handlingsförloppet desto flera stora känslor man får. Vissa av fakta som Dan skildrar framför lyssnarna gör att man inte ens kan tro på verkligheten.

Det viktiga att nämna är att Dan understryker vilka som delar är helt säkra och när som börjar hans gissningar. Teorier som han visar är vettiga och man inte skulle vara överraskad om de hände i verkligheten, men ändå är de bara gissningar. Det gör också att Sänk Estonia får mycket kritik från de som upplevde tragedin med sina när och kära.

Huvudhandlingen i Sänk Estonia ljudbok gratis kretsar mellan de historiska fakta, sidohistorier och vissa antagningar som skulle kunna förklara de saker som fortfarande går oförklarade trots att flera år som har gått. Man ser klart att Dan försöker göra allt han kan för att förklara lyssnarna vad är det som har hänt och kunde ha hänt. Såklart allt är gjort i smak och stil som inte bara är beroendeframkallande men också fascinerande och spännande hela vägen ut.

Om författaren: Dan Larsson

Dan Larsson är en svensk författare och journalist föddes den 27 mars 1950 i Jokkmokks församling. Genom åren har han fokuserat sig på viktiga, kontroversiella ämnen sådana som fallet av Thomas Quick eller fallet av den skänkte fartyget M/S Estonia. Trots att i sin bibliografi har han bara fyra böcker alla de har fått väldigt stor uppmärksamhet av både kritiker och vanliga läsare.

Hans största verk som författare är utan tvekan boken Sänk Estonia publicerad 2015 och Mytomanen Thomas Quick: en dokumentation som publicerades 1998. Trots att flera år har gått alla hans böcker får stadigt större publik och älskare. Hans första verk, Mytomanen har fått så goda recensioner Dan till och med bestämde att släppa dess uppdaterad version år 2012.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk